Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit csináljak, hogy jobb...

Mit csináljak, hogy jobb szervező legyek?

Figyelt kérdés
Mármint; annyi mindenkivel akarok találkozni most a nyáron, annyi mindent csinálni, de ennyi emberrel meg ennyi programot nehéz összeegyeztetni, meg... ha túl megszervezem az se jó, de túl sok mindenkit szeretek, és kell, hogy mindenkire és mindenre jusson időm... :D De emiatt annyira az az érzésem h kicsúszik a kezemből az egész, és az egész nyaram olyan semmilyen lesz, mert túl sokat akarok. plusz, én szeretnék spontán is lenni, de mi van ha nem találkozok mindenkivel eleget? Évközben suli miatt nem ment, és azt se akarom, hogy valakit elhanyagoljak. De így ebből meg végén az lesz, h végig punnyadok, senki sem fog ráérni amikor én igen, mert túlsszervezem magam.:D
2013. jún. 18. 16:49
 1/2 anonim ***** válasza:

Egy :D kicsit :D tulreagalod :D a :D dolgot :D

Amugy meg hasznalj naptarat, es kesz.

2013. jún. 18. 16:55
 2/2 A kérdező kommentje:
Csak két ilyet írtam: :D :D mert aranyosak :D :D
2013. jún. 18. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!