Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nem bírom feldolgozni hogy...

Nem bírom feldolgozni hogy öregszünk?

Figyelt kérdés
Nem bírom elfogadni hogy meg öregszünk és meghalunk és azon gondolkozom mi lesz ha már idős leszek.Néha úgy vissza tekerném az időt amikor még csak 4-7 éves voltam minden annyira jó volt:( most még nagyon fiatal vagyok de mindig azon katoggok mi lesz később és nem tudom élvezni a jelent:( 13/L ( trollok ne írjanak)

2013. jún. 27. 20:26
 1/6 anonim ***** válasza:
én meg azon vagyok hogy minél hamarabb meghaljak. Amúgy nem nagyon hamar telik az idő és ne törődj ezzel. Hidd el nem fog elszaladni.14/L
2013. jún. 27. 20:31
 2/6 Bruce_Wayne ***** válasza:
hát akkor ne kattogj.Nagyon fiatal vagy még bőven van időd élni,függetlenül attól hogy 50 vagy 100 éved van hátra.Amíg a múltban meg a jövőben keresgélsz nem is fogod élvezni a jelent.Ezen csak te tudsz változtatni.
2013. jún. 27. 20:32
 3/6 anonim ***** válasza:
Korai még ezzel foglalkoznod. Tedd félre egy kis időre(mondjuk körülbelül 50 évre)aztán ráérsz akkor foglalkozni vele. Addig is olvasd el azt a mesét, amelyikben a lányt leküldik borért a pincébe,hogy kínálják meg a kérőt, ő pedig meglátja a káposztás követ...
2013. jún. 27. 20:34
 4/6 anonim ***** válasza:

13 évesen még nem is éltél! :)

Én ha tehetném a 18 éves koromra mennék vissza.

Most 28 vagyok és benne vagyok a közepében...Én is félek hogy telnek az évek,de ez van,ezt el kell fogadni és élvezned kell az életet,alapozni a jövődet!

Ne legyél merev,néha jó ha a sodrás visz! :)

Minden jót!

2013. jún. 27. 23:41
 5/6 azrengetegmogyoró válasza:
Szerintem pont azért gondolod így mert még nagyon fiatal vagy. :) Ha majd sok tapasztalattal és élménnyel fogsz gazdagodni, idővel belenyugszol, de addig ne hangold le magad ilyen gondolatokkal, kösd le magad mással. :)
2013. jún. 27. 23:41
 6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!Annyit segítettetek!:)
2013. jún. 27. 23:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!