Szerintetek ciki?

Figyelt kérdés

13 éves vagyok és nem tudok se görkorizni, se jégkorizni sem.

És most szeretném megkérdezni, hogy nehéz megtanulni?

2013. jún. 27. 01:02
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem ciki, nekem egy csomó csoporttársam nem tudott jégkorizni én tanítottam meg őket jegesesten és ők már huszonévesek. Meg nem is görkoriztam még.

Az, h nehéz-e attól függ, h milyen az egyensúylérzéked. Én kb. 3 évesen már 2 kerekű biciklivel mentem, hamrabb tudtam vele menni, mint járni. Sosem tanítottak, se görkorizni mégis tudtam. Jégkorizni szintén, mikor elsőnek mentem jégre olyan volt, mintha simán csak járnék olyan természetes volt. De nekm jó az egyensúlyérzékem, análkül biztos nehéz lett volna megtanulnom, mert érzés kell hozzá.

Mindenképp görkorin kezd

2013. jún. 27. 01:21
 2/4 anonim ***** válasza:

Nem ciki, én se tudok és ha valami rá nem vesz hogy megtanuljak, akkor nem is tervezem. De ha te szeretnél akkor kezd el. Nem lehet olyan nehéz, biztos vagyok benne hogy gyakorlással menni fog.

15/F

2013. jún. 27. 10:00
 3/4 anonim ***** válasza:
Soha nem ciki megtanulni!
2013. jún. 27. 23:50
 4/4 anonim ***** válasza:

Én kb. 12 évesen tanultam meg jégkorizni, és láss csodát, most úgy száguldozok a jégen, mintha így születtem volna. :)A lényeg, hogy nincs késő, csak vigyázz, vegyél fel kesztyűt, meg tanulj meg esni, tanfolyamra is beiratkozhatsz, ahol megtanítanak erre. Kitartás, nem fog egyből menni, de ha élvezed, akkor nem fogod megunni. :D

Görkorizni is kb. akkor tanultam meg, talán utána 1-2 évvel, de hamar bele lehet jönni.

Kitartást hozzá! :D 16/l

2013. jún. 28. 00:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!