Szerintetek ez nagyon ciki volt?
2 napos osztálykiránduláson voltunk.A mi és egy szomszédi osztály mentünk.A másik osztály idősebb volt egy évvel,és egész délutános strandra mentünk.Én nem nagyon tudtam akkor még úszni,vagyis ott tanultam meg frissen.Eggyik haverom meglökött egy jó nagy hullámmal és nem nagyon láttam...És akkor nagyjából el is estem,de belekapaszkodtam a lépcsőbe ami furcsa módon mozgodt.De ezzel annyira nem is foglalkoztam mert ugye alig láttam és a szám is telement vízzel...Mint kiderült a lépcső igazából egy lány volt méghozzá a szomszédos osztályból és én nem is vettem észre csak kapaszkodtam a karjába és csapkodtam mint egy idegbeteg fóka.Mire már vissza nyertem teljesen önmagam a lány rámszólt hogy hé belém kapaszkodsz! A lány barátnői is ott voltak akik voltak vagy legalább 5-en.Mire gyorsan elúsztam és égett a pofám....a lányok csak nevettek.
Ez nagyon ciki volt? Elég kellemetlen volt...veletek is történt már ilyen?
Mellesleg én is lány vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!