Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerintetek ez nagyon ciki volt?

Szerintetek ez nagyon ciki volt?

Figyelt kérdés

2 napos osztálykiránduláson voltunk.A mi és egy szomszédi osztály mentünk.A másik osztály idősebb volt egy évvel,és egész délutános strandra mentünk.Én nem nagyon tudtam akkor még úszni,vagyis ott tanultam meg frissen.Eggyik haverom meglökött egy jó nagy hullámmal és nem nagyon láttam...És akkor nagyjából el is estem,de belekapaszkodtam a lépcsőbe ami furcsa módon mozgodt.De ezzel annyira nem is foglalkoztam mert ugye alig láttam és a szám is telement vízzel...Mint kiderült a lépcső igazából egy lány volt méghozzá a szomszédos osztályból és én nem is vettem észre csak kapaszkodtam a karjába és csapkodtam mint egy idegbeteg fóka.Mire már vissza nyertem teljesen önmagam a lány rámszólt hogy hé belém kapaszkodsz! A lány barátnői is ott voltak akik voltak vagy legalább 5-en.Mire gyorsan elúsztam és égett a pofám....a lányok csak nevettek.

Ez nagyon ciki volt? Elég kellemetlen volt...veletek is történt már ilyen?

Mellesleg én is lány vagyok.

2013. máj. 8. 10:51
 1/4 unbelieveable ***** válasza:
100%
még mindig jobb, mintha megfulladtál volna
2013. máj. 8. 11:03
 2/4 anonim válasza:
100%
Egyáltalán nem ciki. Nem tudsz/tudtál úszni,meg is fulladhattál volna. Még jó hogy nem lett semmi bajod, szerintem meg ilyedtél és hirtelen nem tudtad hogy mit csinálsz. Nyugi csajszika ezen nem kell rágódnod :)
2013. máj. 8. 13:14
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy gáz... :D Vicces, de nem ciki!! :D
2013. máj. 8. 13:45
 4/4 anonim válasza:
En fiu vagyok es velem is tortent ilyen de nem azert mert nem tudok uszni hanem azert mert megakartam fogni egy lany csicset es sikerult.Egy mas tortenet: egyszer az is tortent velem,hogy a medencebe voltam es egy lany eleset es belekapaszkodot a farkamba amelyik rokton felalt. A lanynak megtetsze a farkam neki es azt mondta, hogy ha o megfogta akkor en is megfoghatom az ovet. Vegul az lett belole,hogy o leszopot,en kinyaltam es utana kurtunk egyet
2015. jan. 4. 01:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!