Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Van még, aki nem partyarc?

Van még, aki nem partyarc?

Figyelt kérdés

Egy piknik, egy mozi, egy kávéház, egy kirándulás, egy tábortüzezés, egy - persze kevésbé koncentrálós - társasjáték köt le, ezek lazítanak, ezeket nem unom.

A diszkó, kocsma, fesztivál nem az én terepeim.

Nem véleményt kérek, se pro, se kontra, hanem ilyen embereket keresek!

2013. jún. 26. 09:55
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Igen, ez rászokás. Nem azt állítom, hogy senki se szokik rá, csak hogy nem szükségszerű. Itt vagyok én például. Mellesleg akik rászoknak azokat én személy szerint csak sajnálni tudom, a függőség kapásból szar dolog, meg hát ráadásul mennyi pénzt elcseszerintenek, rossz belegondolni. De mindegy. Én oda akartam kilyukadni, hogy néha belefér az, és ha van benned tartás, akkor nem szoksz rá.
2013. jún. 27. 12:18
 12/12 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok :) . Pont a mi félénknek kéne tartani valami közöset, összetartani és akkora páwák mehetnek melegebb éghajlatra mert mi sem unatkozunk :)
2013. szept. 3. 18:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!