Van még, aki nem partyarc?
Egy piknik, egy mozi, egy kávéház, egy kirándulás, egy tábortüzezés, egy - persze kevésbé koncentrálós - társasjáték köt le, ezek lazítanak, ezeket nem unom.
A diszkó, kocsma, fesztivál nem az én terepeim.
Nem véleményt kérek, se pro, se kontra, hanem ilyen embereket keresek!

Vannak akik sose voltak azok..:)
Meg különben is. buliarc.

Ha engem kérdezel, nem tartom magamat partiarcnak, sosem tartottam. A diszkókat, meg az ilyen "páwákat" olyan nagy ívben kerülöm, amilyen nagyban csak tudom. Azonban pár hetente kocsmába azért beülünk haverokkal. Nem ilyen lepukkadt helyre kell gondolni, ahol késsel vágod a füstöt magad előtt, hogy eljuss az asztalig. Vannak színvonalas kocsmák. És ha van sör, akkor jobb a beszélgetés. :D Meg egy leamortizáló hét után jól is esik, és meg is érdemled. A lerészegedésről annyit, hogy arról ugyan nem írtál véleményt, de gondolom az se a te asztalod. Nekem az a véleményem, hogy néha kell az is, olyan évente 2-3 alkalommal iszok sokat, tehát nem gyakran. Ennek ellenére én is a diszkóknál mindenképpen jobban bírom, amiket te írsz, tábortűz, társasjáték, stb. Ilyen összejöveteleket is szoktunk tartani, tehát nem vagyunk olyan oszlopos kocsmatöltelékek.
Csak mellékesen teszem hozzá, hogy az érettségimet is nem bebaszással ünnepeltem meg, hanem a haverokkal tárcsán sütöttünk a kertben. Szóval nem vagy egyedül, ne félj. :)

Nem csak ilyen emberek vannak. Én kifejezetten nem szeretem az bulikat, kocsmát, diszkót. Én inkább a barátaimmal szoktam lenni velük mozizni, "piknikezni", kirándulni vagy elmenni most nyáron strandolni stb. :)
Na meg kártyázni és társasozni is szeretünk :)
Az a problémám a lerészegedéssel meg már a becsípéssel is, hogy úgy látom másokon, hogy hozzá lehet szokni.
Először iszik szilveszterkor, szülinapokon, stb. Ezzel szerintem se lenne baj.
De aztán iszik minden hét végén egy idő után, minden héten becsíp, esetleg be is rúg.
Úgy fogalmaz, hogy ez kell, így tudja csak kibírni az iskola/egyetem fáradalmait; így érzi jól magát; így tud ismerkedni; így beszélget jól.
Tehát ha elmegy futni, elmegy úszni, barátokkal filmezik és fiús/csajos beszélgetést tart, activity-zik, az nem lazítja, attól nem kapcsol ki. Mert a pia neki KELL. Ha pia nincs, valami hiányzik számára.
Magyarán rászokott.
És ezért ellenzem az ivást akár még szülinapokon is. Mert ott kezdődik, hogy szülinapon nem bűn - igaz önmagában! -, és ott folytatódik, hogy létszükséglet a hetek túléléséhez.

Pedig úgy látom, sokan rászoktak. Aranyos emberek, sokuk egy picit se sekélyes, nem szólom le őket.
De ők maguk állítják, hogy KELL nekik hetente, hogy kibírják a következő hetet.
EZ szerintem igenis rászokás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!