Mit tegyek a gátlások ellen?
Félek,hogy kinevetnek,vagy hülyének néznek. Pl. ha érzelmes dologról kell beszélni vagy olvasni pl. magyarórán,égek,hogy úristen...pedig szerintem egyáltalán nem gáz,sőt,én imádom a romantikus dolgokat,de nem merek beszélni róluk,mert félek,hogy miket fognak rólam gondolni.
Nemegyszer volt már,hogy kinevettek az érzéseim vagy gondolataim miatt: pl. egyszer annó még 4. osztály alatt(általános) az egyik "jó" barátnőm megtalálta a kis naplómat,amibe többek közt arról irtam,hogy kedvelem az egyik osztálytársam.
Azóta félek mindenféle érzelgős dologtól,nyilvánosan,mert engem nem úgy ismernek,aki olyan vagy aki nyiltan tud az érzelmeiről beszélni.
Most pedig van egy jó barátom,akinek bejövök,és nekem is tetszik,de képtelen vagyok elmondani neki,hogy én mit gondolok róla :S Pedig el szeretném,de...
És mér másokkal foglalkozol? Ha kell valami, másra hallgatsz? Jó nyilván, hogy melyiket vedd meg, pl, de ha kell megveszed, vagy megszerzed, nem azzal foglalkozol, hogy kinek mi az egyéni baja. Ha meg tetszik valaki, akkor létszíves ne gondolkodj, vagy szórakozz, meg kifogásokat keress, hanem ha a szemtől szemben nem megy akkor írj egy ilyen mailt vagy sms-t pl: Szia! Ez van, de bejössz nekem, lehetne köztünk valami? Bocs, ha hirtelen jött, de úgy érzem, hogy ezt el kellett mondanom. Üdv! Hidd el, hogy ebből csak jól jöhetsz ki, mert ha mégsem jöttök össze tudni fogja, hogy te őszinte vagy, nem beszari!
Ügyesen!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!