Ha létezne egy párhuzamos világ ahol mindenki az ellentéte önmagának, mit gondolsz te milyen lennél?
Magabiztos, szép, duci, alacsony, gonosz, alattomos, okos:DDD, rossz sofőr, bulizni nem vágyó, egyfolytában unatkozó személy lennék...
20-L
Húha, én akkor NAGYON okos lennék :X
16/F
lenne egy csomó csajom egyszerre, akiket csak kihasználnék, lenne egy nagyon jó melóm és nagyon-nagyon gazdag lennék. állandóan bunkó lennék mindenkivel, de néhanap kedves is, ha olyan kedvem lenne. soha nem szívnák füves cigit, és állandóan csak piálnék, és szinte az év minden napján seggrészegre innám magam valami nagyon jó buliban. imádnám a focit és lenne 22 féle kocsim is, és persze mindent tudnák a kocsikról, és valószínűleg bepiálva vezetnék állandóan. lenne nagyon sok ellenségem és nagyon kevés jó barátom. ennek ellenére az ország összes nője engem akarna megszerezni magának. természetesen nem dohányoznák és nagyon sokat sportolnék, és minden küzdősportot kennék-vágnék, de mivel állandóan piálnék, ezért a részeges karatemester stílusában harcolnák a cigányság és a kisebbségek ellen, mer ugye akkor fajgyűlölő is lennék. a bokám kivételével a testem minden tájékát tetoválások borítanák. full gonosz lennék, de viszont rendszeresen járnék a templomba gyónni. mindenki elárasztana a szeretetével, és én pontosan tudnám, hogy miért teszik velem ezt. ennek ellenére nem elégednék meg az élet adta boldogsággal és állandóan nagyon kreatív öngyilkossági kísérletekkel próbálkoznék. nagyon sokszínű személyiség lennék, és biztosan nem válaszolnék egy ilyen ratyi kérdésre :D:D:D
tök jó hogy nem ilyen vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!