Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ha létezne egy párhuzamos...

Ha létezne egy párhuzamos világ ahol mindenki az ellentéte önmagának, mit gondolsz te milyen lennél?

Figyelt kérdés
Nemet, és Szexualitást kizárva.
2009. okt. 12. 18:47
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
felszínes, érzelemmentes, utálatos ,beképzelt mocskos kxrva lennék és mindennap seggrészegre innám magam, minden másnap bekábszerezve fetrengenék a saját hányásomban
2009. okt. 14. 20:36
 22/30 anonim ***** válasza:

Magabiztos, szép, duci, alacsony, gonosz, alattomos, okos:DDD, rossz sofőr, bulizni nem vágyó, egyfolytában unatkozó személy lennék...

20-L

2009. okt. 29. 19:01
 23/30 anonim ***** válasza:

Húha, én akkor NAGYON okos lennék :X

16/F

2009. okt. 29. 19:40
 24/30 anonim ***** válasza:
Jólelkü,magabiztos,gazdag,erős,tetovált,csajozós,öreg lennék. 24/f
2009. okt. 29. 20:52
 25/30 anonim ***** válasza:
nekem már ígyi két személyiségem van,a 'nagyarc' módot.imádom.a szerényet gyűlölöm,szerintem az iménti lennék.=Đ
2009. okt. 29. 22:41
 26/30 anonim ***** válasza:
Csúnya, ennek ellenére hihetetlenül népszerű, felszínes, jóllehet keresztény, buta, mégis eredményes.
2009. okt. 29. 23:18
 27/30 anonim ***** válasza:
Nyugot magabitos és sport örült.
2009. okt. 30. 01:46
 28/30 anonim ***** válasza:

lenne egy csomó csajom egyszerre, akiket csak kihasználnék, lenne egy nagyon jó melóm és nagyon-nagyon gazdag lennék. állandóan bunkó lennék mindenkivel, de néhanap kedves is, ha olyan kedvem lenne. soha nem szívnák füves cigit, és állandóan csak piálnék, és szinte az év minden napján seggrészegre innám magam valami nagyon jó buliban. imádnám a focit és lenne 22 féle kocsim is, és persze mindent tudnák a kocsikról, és valószínűleg bepiálva vezetnék állandóan. lenne nagyon sok ellenségem és nagyon kevés jó barátom. ennek ellenére az ország összes nője engem akarna megszerezni magának. természetesen nem dohányoznák és nagyon sokat sportolnék, és minden küzdősportot kennék-vágnék, de mivel állandóan piálnék, ezért a részeges karatemester stílusában harcolnák a cigányság és a kisebbségek ellen, mer ugye akkor fajgyűlölő is lennék. a bokám kivételével a testem minden tájékát tetoválások borítanák. full gonosz lennék, de viszont rendszeresen járnék a templomba gyónni. mindenki elárasztana a szeretetével, és én pontosan tudnám, hogy miért teszik velem ezt. ennek ellenére nem elégednék meg az élet adta boldogsággal és állandóan nagyon kreatív öngyilkossági kísérletekkel próbálkoznék. nagyon sokszínű személyiség lennék, és biztosan nem válaszolnék egy ilyen ratyi kérdésre :D:D:D

tök jó hogy nem ilyen vagyok

2009. okt. 30. 14:23
 29/30 anonim válasza:
hülye lusta csunya bunko és minden ami rossz:D
2009. nov. 1. 21:07
 30/30 anonim ***** válasza:
én egy sajtkrémes melegszendvics lennék
2009. nov. 29. 04:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!