Miért fáj ennyire ha tökéletes embereket látok?
A tökéletest nem kell szó szerint venni,tudom hogy mindenkinek vannak problémái,de azért vannak akik közel állnak hozzá.Például az egyik lány az osztályomban nagyon intelligens,természetesen vékony(nem tud hízni se),magas,gyönyörű erős haja van(semmit se kell csinálnia vele)szép,nagy,barátságos szemei vannak(óriási pillákkal)gyönyörűen rajzol,jó a szépérzéke,bárkivel bármiről el tud beszélgetni,imádja a fiús dolgokat is,gördeszkázni,horror filmeket nézni,mindenfélét sportolni,érdeklik a fegyverek,mindenki szereti aki csak szóba áll vele,a fiúk egy pillanat alatt belezúgnak,nincs olyan ember akivel ne lenne kedves és aki nem kedvelné viszont,segítőkész és tettre kész,megbízható,őszinte,kreatív,és így tovább.Hiába figyelem távolról,egyszerűen nem akarok közelebb kerülni hozzá,mert rosszul érzem magam.Tudom hogy kedvelnem kéne,mindenki így teszi,de egyszerűen nem tudom.
Az van bennem hogy az a lány minden ami én nem vagyok és lenni akarok,és nem akarok minden nappal egyre jobban szembesülni ezzel.
Mit gondoltok erről?Személyes tapasztalat?Éreztetek így?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!