Miért lehet az, hogy nem tudom érdekelni az embereket?
Figyelt kérdés
Akármit mondok (vagy facebookon írok) az úgy veszem észre nem nagyon érdekel senkit, akár magamról, a dolgaimról, akár valami másról beszélek. Csak rövid, és unott válaszokat kapok, legtöbbször totál látszik hogy egyáltalán nem érdekli a másikat az adott dolog.
Mit tegyek, hogy érdekesebb legyek, a mondandóm érdekelje az embereket?
Kamaszokról, fiatalokról van szó mert én is az vagyok, velük próbálok beszélni, milyen témákat kerüljek el náluk inkább a beszélgetésben?
17/F
2013. máj. 1. 09:27
1/2 schocko válasza:
Érdemes elkerülni: irodalom, tudományok, művészetek, szellemi élet
Ami jó beszédtéma: divatos cuccok, mobiltelefonok, számítógépes játékok, zene, testépítés és általában a testtel való dolgok, ezoteria, összeesküvéselméletek
2/2 anonim válasza:
Mintha csak magamat látnám....
Együtt érzek veled.
15/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!