Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ismertek olyan embereket,...

Ismertek olyan embereket, akik nihilisták, mégis boldogok?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 8. 18:44
 1/5 anonim ***** válasza:
nem, egyet sem, pedig több nihilista imserősöm is van, de egyiköük se boldog, persze nem is szomorúak, de azerintem ez az életfelefogás alapl kizárja a boldogság lehetőségét is
2013. ápr. 8. 18:48
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem meg éppen azért boldogok, mert nihilisták és tojnak mindenre. Két véglet van: vagy boldog, vagy önemésztő öngyilkossági hajlammal.
2013. ápr. 8. 18:51
 3/5 anonim ***** válasza:
Életben lehetőségek vannak amiket el lehet érni, ki lehet aknázni amik boldoggá tehetnek. Nihilisták nem boldogtalanok, nem azt mondják, hogy az életben nincs boldogság, csak ők ezt nem életcélnak és nem az élet értelmének tekintik (persze több ága is van).
2013. ápr. 8. 19:02
 4/5 A kérdező kommentje:

Kinek mit mond a szó..:)

Egy ismerősöm rémisztőnek tartja a tudatot, hogy ilyennek érzem magam.. bár ez nem ilyen egyszerű, hogy tojok mindenre,de tényleg, néha nem érzek semmiben semmit.. bár egy ideje nagyon magányos vagyok..mégis próbálok boldog lenni.

2013. ápr. 8. 19:39
 5/5 anonim ***** válasza:
Még boldogtalan nihilistát sem ismerek.
2013. ápr. 8. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!