Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Kértétek már valakitől egyedül...

Kértétek már valakitől egyedülállóként, hogy öleljen meg? Kitől? Én nem tudom hangosan ezt kimondani.

Figyelt kérdés
2009. okt. 10. 19:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
31%
Hát én már igen, sajnos....
2009. okt. 10. 20:22
 2/11 anonim ***** válasza:
7%
Ja előző vok,bocsi....13/L
2009. okt. 10. 20:22
 3/11 anonim ***** válasza:
31%
Nem, soha. Eszembe sem jutott volna.
2009. okt. 11. 07:30
 4/11 anonim ***** válasza:
52%
Ha tőlem kérnéd, én megölelnélek.
2009. okt. 12. 11:26
 5/11 anonim ***** válasza:
57%

Nem, és azt sem szeretem, ha engem ölelgetnek. Idegesít! Gondolkoztam, hogy miért lehet ez és arra jutottam, hogy lehet nem vagyok én ilyen erős, csak félek elgyengülni, nem szeretem az ilyen érzelgősködést.

Szeretethiányod van?

2010. jan. 15. 21:06
 6/11 anonim ***** válasza:
53%
hmmxD mivel énsenemcsipázom az ilyen érzelgöös dolgokat ezért nem....meghát minek ölelgessen bárki is??:D nyugi ez normális...persze nekem is van szeretehiányom..de ez az én hibám szal kb lesz*rom:D
2010. jan. 15. 21:57
 7/11 anonim ***** válasza:
53%
jah elözö vok 14/L:D
2010. jan. 15. 22:01
 8/11 anonim ***** válasza:
Mi baj van ezzel? Az egész kérdés értelmetlen. Nekem pl. ha szeretet hiányom van, igénylem, hogy megöleljenek, sokkal boldogabb lesz az ember. Általában barátoktól, ismerősöktől kérem. Nemhiába vannak Ingyen Ölelések is, megcsináljuk majd mi is barátnőmmel! :D
2010. jan. 15. 22:14
 9/11 anonim ***** válasza:
hát tudod mert vannak olyan emberek akik nem tudják kifejezni az érzéseiket..ne mond hogy minden embert megölelsz ha olyan kedved van..én pl egy rohadt szeretleket alig birok leirni..nemhogy kimondani bazzkikám:D szoval sztem vannak szeretetr*bancok..(ennek semmi köze az igazi r*bancokhoz csak ez a nevükxD) meg vannak akik nem tudják kimutatni és ezzel semmi gond...
2010. jan. 15. 22:21
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Én inkább megölelem azt, akit szeretnék, vagy akinek látom, hogy jól esne. De kérni nem kértem, mert azt olyan "megalázónak" tartom. Ha valaki nem ölel meg magától, akkor én nem szeretem megkérni. Olyan már előfordult, hogy azt kérdeztem meg, hogy megölelhetem-e. :)
2010. jan. 16. 12:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!