Miért nem fogadnak be?
13 éves vagyok,rocker,bár rövid hajam van,mert igy "lázadóbb". Nem öltözök túl feltűnően rockerként,de úgy élek. Mégis,a többi nagyobb vagy egyidős rocker suliból vagy máshonnan, lenéz,de nem tudom miért.Én szeretnék egy rocker társaságba tartozni,és nem csak a nem rocker barátaimmal lógni néha néha.Nem feltűnésből,hanem csak azért,mert legalább ismernék pár hasonló gondolkodású embert.
Bocsi,ha hülyén fogalmaztam :S
13/L
ne foglalkozz velük, lehet te sokkal egyedibb vagy és többet tudsz erről az egészről mint a többi korodbeli, később is szert tehetsz 'rocker' társaságra, barátokra. beszélgess el a környezetedben élő rockerekkel, lehet nem néznek le, vhogy lépj velük kapcsolatba, koncerteken v bulikon pl.
esetleg lehet az, hogy feltűnő vagy nekik a hajaddal, és nem csak te, hanem még ők is fiatalok ahoz h elfogadják, de majd úgyis sokat fogsz tapasztalni a 'rocker' utad során :)
Bocs de hogy él egy Rocker?
Gitár volt már a kezedben?
Egyáltalán tudsz valamin is játszani vagy tudsz valamit is a zenéről?
Zenét anélkül is lehet hallgatni hogy majmolnád az stílus képviselőit mint a többiek..
Én sokmindent hallgatok mégse öltözök egyik nap Bethovennek a másiknap meg Lenny Kravitz nek.
Ja és gitáron meg zongorán játszom.
"Nem öltözök túl feltűnően rockerként,de úgy élek."
jarod az utakat a harleydon vagy mit takar ez a rockerosdi?
Járj sok koncertre és ismerkedj minnél több emberrel.
Én most voltam Rocksuli koncerten és annyi emberrel megismerkedtem.
Amugy attol még h olyan a hajad meg ugy nézel ki .... nem kell egyszerűen csak szeresd a zenét. Én is igy voltam am vele h nemvoltak olyan barátaim most meg már vannak:) Csak annyi h koncin ismerkedj...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!