Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mitől lesz valakinek az élete...

Mitől lesz valakinek az élete tartalmas?

Figyelt kérdés
Két hét múlva 20 éves leszek, és ez az idő teljesen elborzaszt. Igazából nem zavarna, de mikor elmondom valakinek, hogy hány éves vagyok, akkor olyan veszik a formát, mintha holnapután már magamra is ránthatnám a koporsó fedőt. Bevallom ez azért is zavar, mert én úgy igazából még nem kezdtem el élni. Ezt úgy értem, hogy alapból olyan típus vagyok, aki szívesen van otthon és el van a saját levében. Van néhány barátnőm, akikkel inkább csak film nézéssel, iszogatással töltjük az időt. Viszont így a második X-nél úgy érzem, hogy ezek a szürke napok nem elégítenek ki. Viszont igazán nem tudom eldönteni, hogy hol feszül a határ a között, hogy valaki hedonista módon beleveti mindenbe magát, aztán azon veszi magát észre, hogy hiányzik a fél veséje, mert az orosz maffia kioperálta a disco WC-ben, és a között, aki szívesen kell fel minden reggel, mert tudja, hogy sokat várhat az élettől. 19/L

2013. jún. 13. 22:22
 1/2 anonim ***** válasza:
A tartalmas élet szerintem abból áll, hogy az ember kitölti a szabadidejét olyan dolgokkal, amik lefoglalják és lehetőleg nem monoton dolgok. Például az egy elég tartalmas élet lehet, ha mondjuk 20 évesen valaki felsőoktatásban tanul/dolgozik, párkapcsolatban él, van hobbija, amire időt szakít és ellazítja, vannak barátai akikkel napi szinten tartja a kapcsolatot, eljár szórakozni. Röviden változatosak a napjai, nem csak abból áll, hogy felébred, elvégzi a napi rutinját (munka/tanulás) aztán leül a TV/számítógép elé, amíg el nem alszik, esetleg hétvégente elmegy a barátaival szórakozni.
2013. jún. 14. 08:32
 2/2 anonim ***** válasza:

Én 24f vagyok, a koromat lesz*rom, teljesen mindegy hány évesek vagyunk, 40-nél mondjuk el kezdek azért aggódni én is sztem, de hát addig még van pár év.

Lehet, h úgy nézel ki, h nem is a korod miatt veszik olyanra a formát, mint ahogy leírtad. :) Nyugi, vicceltem, sokszor eljátsszák a rokonok ezt, húúúú, mennyi idős vagy már dolgot, ez nem gáz, én erre még kontrázni szoktam, h már a derekam is sajogni szokott mostanában... Én is hasonló vagyok, szeretek otthon lenni, mondjuk ez sztem nálam azért is van, mert 10 évig folyamatosan utaznom kellett suliba, napi 1,5-3 órát sulitól függően. Szintén van pár barátom, de azokkal olyan jól elszórakozunk, h nem igaz, persze hasonlóan, mint ti, mi is kb. így töltjük az időt. Én pl. nem vok az a diszkós, s idáig elégedett vagyok az életemmel, te is légy az.

2013. jún. 15. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!