Mitől lesz valakinek az élete tartalmas?
Én 24f vagyok, a koromat lesz*rom, teljesen mindegy hány évesek vagyunk, 40-nél mondjuk el kezdek azért aggódni én is sztem, de hát addig még van pár év.
Lehet, h úgy nézel ki, h nem is a korod miatt veszik olyanra a formát, mint ahogy leírtad. :) Nyugi, vicceltem, sokszor eljátsszák a rokonok ezt, húúúú, mennyi idős vagy már dolgot, ez nem gáz, én erre még kontrázni szoktam, h már a derekam is sajogni szokott mostanában... Én is hasonló vagyok, szeretek otthon lenni, mondjuk ez sztem nálam azért is van, mert 10 évig folyamatosan utaznom kellett suliba, napi 1,5-3 órát sulitól függően. Szintén van pár barátom, de azokkal olyan jól elszórakozunk, h nem igaz, persze hasonlóan, mint ti, mi is kb. így töltjük az időt. Én pl. nem vok az a diszkós, s idáig elégedett vagyok az életemmel, te is légy az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!