Miért mindig ő a legjobb, az első, a középpont, a nyerő?
A barátnőm(13) régebben alig-alig tudott barátkozni valakivel.Azóta alaposan megváltozott,szebb,csinosabb,jobbak a ruhái.
mindenki vele akar inkább barátkozni,nempedig velem.Mindenki vele akar járni nempedig velem.Ez irigységnek tűnhet,de nem az.Egyszerűen csak szörnyű érzés az,amikor kiderül,hogy pl a kiszemelt pasi,akivel már egész jóll állnak a dolgaink,odajön a barátnőm,és elront mindent,mert a pasi rögtön inkább vele járna.Pedig igazából szerintem egyforma szépek vagyunk,mindekettőnk ízlése egyforma.Talán neki jobb a kisugárzása?Én hogy tehetném meg azt,hogy olyan kisugárzásom legyen,mint pl angelina jolie-nak.Vagy mindegy,csak nagyon jó legyen.segítsetek,mert szerintem a kisugárzás játszik közbe...Szerintetek mi lehet a baj velem?? Ronda sem vagyok szóval nem értem..Nekem életemben nem volt még pasim...Ez kicsit rosszul esik,hogy a barátnőm mindig arról beszél,milyen romantikus dolgokat csinálnak a barátjával.Ja és az én kiszemeltemnek van csaja,szóval...
Segítseteeek!
Köszi:)
Gondolom, hogy te még 13 éves létedre nem hordassz felnőttes ruhákat, ő meg igen. Ez egy elég nyomós ok lehet. A fiúk ebben a korban mindig a felnőttesebbnek kinéző csajokra mennek. Kit érdekel, hogy szép az arcod, ha nem hordassz felnőttes ruhákat?-valami ilyesmit gondolhatnak.
Pár év múlva már más lesz a helyzet. Én idősebb vagyok nálad 1-2 évvel, és nekem se volt még barátom. Pedig arcra nagyon helyes vagyok.:))
Még amúgy se kell pasiznod, azzal még ráérsz, nem gondolod?;)
Hát igazad van..
Végül is még tényleg nem kell pasi.
Szóval köszi a kommentet ;)
Bár azért még mindig nem értem azt,hogy a lányok is miért őt veszik körül..
Kisugárzással kapcsolatban írjatok még pls!
Csak önbizalom??Tényleg csak ennyi az egész??
kisugárzás irtó fontos
régi sulimba én voltam az osztályközéppontja na de nem azért mert hu de menő cuccokba jártam akkor még leszartam kb mivan rajtam viszont a kisugárzásom mindenkit megfogott :)
mostani sulimba is szeretnek lehet h nemmindenki de akik nem azok azért nem mert én se őket :D nincs egom sőt mindig depizek h soha nem lesz pasim mégis a kisugárzásom és jokedvem, optimizmusom miatt birnak :) amugy nekem is ezvan mostanság h legjobb bnőm tökre olyan lett mint én utánoz kb mert látja h engem birnak őt meg nem és most ilyen feltünési viszketegségben szenved szegény :D de rossz mert átvette a tulajdonságaim és igy most van aki csak őt veszi észre mert lenyom engem . ráadásul ugyanaz a fiu tetszik nekünk... de szerencsére az a fiu átlátja nagyjábol a dolgokat :) na bocs a regélésért hogy mondjak vmi értelmeset is: ne legyél eképzelt és tul flegma de legyen benned az h ennél jobb tudok lenni és nem ugy h magamra rakok 5kiló sminket és kidobom a csöcsömet hanem ugy h tudom mikor milyen helyzetben mit kell tenni nem játszom az agyam és segitek másoknak stb :)
am 15l voltam :)
és még1x bocsi ha értelmetlen
Köszi a tanácsokat (Y)
mindenképp megfogadom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!