Szoktál izgulni? Mikor izgulsz a leginkább?
Figyelt kérdés
2009. okt. 9. 08:40
1/7 anonim válasza:
mindig izgulok ha egy feladat harul ram!!mert azt jol szeretnem megtenni..es akkor mindig amig meg nem tudom az eredmenyt addig idegeskedik h vajon igy vajon ugy lesz majd:)))) de hat ez termeszetes:D
2/7 anonim válasza:
minden "szereplés", bemutatkozás alkalmával. egyre jobban megy ezt palástolni, de inkább a megnyugvást kellene gyakorolnom. legjobban akkor izgultam, mikor a párom előtt énekeltem először :D. meg az államvizsgán, egyszer, mikor ártatlanul meggyanúsítottak, és a mellrák szűrés eredménye előtt.
3/7 anonim válasza:
én nemigazán. ha szóbeli vizsga van pl, akkor persze izgulok, kb fél órát. aztán lenyugszom. de ez minden mással is ígyvan. kicsit izgulok rajta aztán így elillan magától az izgalom.
5/7 anonim válasza:
Minden reggel! Sötétbe járok be a suliba és tudom, hogy senki se jön mögöttem, de mégis úgy érzem követnek, hát olyankor nagyon izgulok.. Na meg félek.. :D
De ám nagyon rossz ez.
6/7 anonim válasza:
Én szerepléskor nem izgulok. Viszont a dokiknál igen. Akármilyen dokinál...
7/7 anonim válasza:
Mikor a főnök összehívja az embereket és kérdez valamit, amit nem tudok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!