Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szoktál izgulni? Mikor izgulsz...

Szoktál izgulni? Mikor izgulsz a leginkább?

Figyelt kérdés
2009. okt. 9. 08:40
 1/7 anonim ***** válasza:
mindig izgulok ha egy feladat harul ram!!mert azt jol szeretnem megtenni..es akkor mindig amig meg nem tudom az eredmenyt addig idegeskedik h vajon igy vajon ugy lesz majd:)))) de hat ez termeszetes:D
2009. okt. 9. 08:48
 2/7 anonim ***** válasza:
minden "szereplés", bemutatkozás alkalmával. egyre jobban megy ezt palástolni, de inkább a megnyugvást kellene gyakorolnom. legjobban akkor izgultam, mikor a párom előtt énekeltem először :D. meg az államvizsgán, egyszer, mikor ártatlanul meggyanúsítottak, és a mellrák szűrés eredménye előtt.
2009. okt. 9. 10:28
 3/7 anonim ***** válasza:
én nemigazán. ha szóbeli vizsga van pl, akkor persze izgulok, kb fél órát. aztán lenyugszom. de ez minden mással is ígyvan. kicsit izgulok rajta aztán így elillan magától az izgalom.
2009. okt. 9. 13:03
 4/7 anonim ***** válasza:
ha tömegben kell beszélnem.
2009. okt. 9. 17:03
 5/7 anonim ***** válasza:

Minden reggel! Sötétbe járok be a suliba és tudom, hogy senki se jön mögöttem, de mégis úgy érzem követnek, hát olyankor nagyon izgulok.. Na meg félek.. :D

De ám nagyon rossz ez.

2009. okt. 13. 18:39
 6/7 anonim ***** válasza:
Én szerepléskor nem izgulok. Viszont a dokiknál igen. Akármilyen dokinál...
2009. okt. 20. 16:55
 7/7 anonim ***** válasza:
Mikor a főnök összehívja az embereket és kérdez valamit, amit nem tudok.
2010. okt. 26. 23:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!