Hogyan lehetnék jellemre keményebb?
Az osztályban egy lány, aki engem legjobb barátnőjének tekint, már teljesen hülyére vesz. Állandóan mondogatja a hülyeségeit, meg a sok kitalációt, aminek a fele sem igaz, meg sem történtek, mert több dologgal is elárulja magát. Én már valamikor megsajnálom vagy csak nyávogós hangon mondja és inkább ráhagyom, nem szólok vissza semmit. Ezzel meg az van, hogy szerintem otthon rajtam röhög, hogy minden hülyeségét beveszem. De azt nem tudom, hogy ő minden délután azon gondolkozik, hogy nekem másnap mit meséljen?! Ha összeveszek vele, akkor az osztályban igaz, hogy lenne más akivel barátkoznék. Ez a "barátnőm" azt gondolja, hogy a legjobb barátnők vagyunk, mert elhív sétálni vagy valahova. Ha suliban én mondok neki valamit, valamikor nem is figyel rá, vagy valamikor már rögtön eszébe jut valami és mondja a meséjét. Ha szünetben ott vagyunk az osztálytársak közelében, akkor ott mondogatja, hogy őt előző nap vagy 10 fiú zaklatta, de jó hangosan, hogy a fiúk visszakérdezzék vagy legalább hozzászóljanak. De ha az egyik lány az osztályból már barátkozna velem, elhív ő is, akkor már rögtön figyel rám, egy pillanatra abbahagyja a hülyeségeit, mert nem akarja, hogy foglalkozzak azzal a csajjal. Ő annyiban normálisabb, hogy nem talál ki ilyen hülyeségeket, meg órán ha mellette ülnék tudnék figyelni az órára, nem úgy mint ahogy most, hogy végig hallgatnom kell a sok mesét, majdnem le is rontottam, mert alig tudok tőle figyelni, hiába fordítom el a fejem akkor is mondja..
16/l
Előre is bocs, ez a lány egy buta liba.
Ne hagyd, hogy megkeményedjen a szíved őmiatta! Hívd el beszélgetni csak vele és mondd meg neki valahogy így, hogy
,, tisztellek mint barátot, ezért közlöm veled, hogy a viselkedésed nagyon kellemetlen és egyáltalán nem baráti, mert ... , ezekből a szokásaiddal kérlek gyorsan hagyj fel, mert hiába akarok, így nem tudok megbízni benned, stb"
Ha nem érzed egyszerűen jól magad egy képmutató, hamiskás emberrel, akkor legközelebb inkább kerüld a társaságát. Nem teszel jót sem vele sem magaddal, ha hagyod lehúzni magad ilyen kamuzós", barátom vagy de nem is figyelelek rád butaságokkal". Jobb, ha értékes emberek társaságát keresed. ;)
Ismerős a helyzet, én az ilyet idiótának hívom.
Szerintem tojd le magasból, az ilyen ember nem barát, hanem egy foreveralone idióta aki a szarjaival akar haverokra szert tenni. Inkább lógj azokkal akik normálisak, és mutasd (mutassátok) azt, hogy nem érdekel téged (titeket) a marhasága. Akkor egyszer csak majd zavarba jön, elkezd gondolkozni, és abba hagyja. Remélhetőleg. Mert ha beszélsz a fejével (úgy ahogy az első írta) könnyen lehet, hogy magad ellen fogod fordítani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!