Elmebeteg vagyok?

Figyelt kérdés

Néha csak ugy latom hogy valaki nevet és elkezd hülyézni de közben nincs ott senki, vagy beszélek magamhoz,maganyos vagyok,ugy érzem csak az ölés segíthet,vagy beszélek valakivel és teljesen mást mondok mit amit mond(

egyszer feleltem táblánál és a tanittok asztmonták hogy te egy kezelhetetlen idióta vagy) de közben nem monták csak én kébzeltem be...

2013. jún. 6. 20:52
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ez nem őrület, ez nem ciki, nem kell letámadnod a válaszolókat. Menj el egy pszichológushoz, beszélgess vele, és majd megmondja, mi a teendő. Ez nem szégyen, erről nem te tehetsz, és erről nem kell senkinek sem tudnia, csak neked és a szüleidnek. Inkább most kérj segítséget, mint mikor már túl késő.
2013. júl. 18. 10:58
 12/14 A kérdező kommentje:
nem megyek..ha meghalok akkor sem engem nemzárhatnak be
2013. júl. 29. 22:31
 13/14 anonim ***** válasza:
Jól van. Hogy ha nem mész el, te bajod. Nem zárnának be, nem lenne semmi bajod, de ha inkább szenvedsz, hajrá. De akkor ne várj se segítséget, se javulást, se pozitív kommenteket.
2013. aug. 5. 18:31
 14/14 navaramen válasza:
csumi öcsi szerintem ugorj le egy toronyból de az is jó ha szályonszexuálod magad de szerintem idegbeteg legyél mert az finomabb !!!!!!!!!!!
2014. máj. 15. 22:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!