Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Veled már megesett, hogy...

Veled már megesett, hogy 'csodáltál' valakit, akit nem is ismertél, és nem is merted, aztán rájöttél, hogy ez csak szimpátia?

Figyelt kérdés
már voltam is emberekkel, és talán még ma is. sokszor megcsodáltam egy embert, aki bár nem volt olyan csodálatra méltó, de elég hiú szemben, talán a viszonyulásom miatt, érezte, hogy felnézek rá, meg alapból hiú. Meg sokszor olyan emberről gondolom, hogy "egyhullámhosszon" vagyok, aki más mint én, de a tökéletlensége vonz, aztán megromlik a kapcsolat.
2013. jún. 5. 14:49
 1/3 A kérdező kommentje:
velem szemben*
2013. jún. 5. 14:50
 2/3 anonim ***** válasza:
Az írásod vége.. Igen, megesett már velem, és nagyon megromlott a kapcsolat, de nem bánom, így kellett lennie. Meg persze még bármi lehet..
2013. jún. 8. 20:36
 3/3 A kérdező kommentje:
Igen, igy kellett lenni-e. bár ezzel hiába nyugtatom magam, ha még kevés emberre is, akit beengedtem az életembe, ezt kell mondanom. így már kissé bámom:) mégis makacs vagyok, és nem tudok elviselni másokat, remélve, hogy 'lesz jobb' , akik talán épp úgy gondolkodnak róla, mint én azokról az emberekről. nem tudom, bizonytalan.
2013. jún. 9. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!