Nektek melyik a szimpatikusabb?
Figyelt kérdés
Előrebocsájtom, hogy nem vagyok skizofrén és egyéb személyiségzavarral sem küzdök.
Ha lenne két lány, az egyik egy negatív, cinikus, hűvös ember, a másik pedig egy kissé hiperaktív beütésű, örökké mosolygó, picit idétlen csaj, melyiket választanátok, melyik szimpatikusabb? (A humora mindkettőnek jó)
E két stílus között ingadozom jelenleg, és nem tudom eldönteni, melyiket tegyem a lényemmé.
2012. okt. 23. 18:21
1/4 anonim válasza:
Én a hiperaktívot választanám! Bírom a hiperaktív embereket! :) Sokkal jobb, mint egy negatív gondolkodású ember... DE! mivel mindkettő te vagy így nem tudsz az egyik vagy másik lenni. Ez a kettő idővel összefonódik és abból lesz majd egy hiperaktív realista jó humorú ember! :)
2/4 anonim válasza:
Egyet értek az első válaszolóval!Ez nem úgy működik,hogy ma ezt a cipőt vegyem fel,vagy azt!Szóval nem lehet így eldönteni!Majd kialakul!
3/4 anonim válasza:
Én is teljesen ilyen vagyok, és szoktam néha kapcsolgatni a kettô között. Nagyon szeretek mind a kettô lenni (külön-külön) de nem megy, ha sikerül is, kevés ideig.
Nekem a hûvösebb lány szimpatikusabb.
15/L
4/4 Rat Poison válasza:
A személyiségemet nagyjából leírtad a "hűvösebbikkel" (illetve ami abban a részlegben szerepel, mind igaz rám), és nyers tapasztalat beszél belőlem, mikor azt mondom, az ellenpólusom társaságára vevő az emberek zöme. Még a magamfajták is jobban bírják az extrovertált, cserfes optimistákat. Könnyebb az élet, ha kifelé éled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!