Melyik a szimpatikusabb számotokra?
Figyelt kérdés
valaki, aki mély érzésű és komoly, és kevés, de igazi barátai vannak vagy valaki, aki mindig jókedvében van és soha nem tud komoly lenni, és látszólag sok barátja ellenére igazából mindegyikkel csak felszínes kapcsolatban áll?2009. nov. 4. 15:03
1/5 anonim válasza:
nekem egyik sem igazából...szerintem az ember lehet komoly, mély érzésű és e mellett mindig jó kedvű.Aki nem tud komoly lenni soha, az csak haver, de az is, akivel nem lehet hülyülni.
2/5 anonim válasza:
Én értem, mit akarsz mondani. A mély érzésűek csak nehezebben oldódnak, és megválogatják kinek. A látszólag felszínesek meg alapból könnyen ismerkednek, sok a cimbijük. Mindkettő lehet magányos. Mindkettő lehet szimpatikus.
3/5 anonim válasza:
Szerintem én az első kategória vagyok, így egyértelmű, hogy nekem az szimpatikusabb:) Igazából én is vidám vagyok lehet velem jókat hülyülni, de csak azokkal tudok ilyen lenni, akiket már ismerek valamennyire. 1 barátnőm van, de ő kb 9-10 éve:) És nem is hiányzik, hogy 60ezren körülugráljanak, nekem tökéletes így, 1 van, de ő biztos, és nem hiszem, hogy tudnék benne nagyot csalódni. A többi körülöttem lévő embert inkább ismerősnek mondanám, mégcsak nem is havernak.
4/5 anonim válasza:
Szerintem majdnem mindenki felszines.NEkem 5 jó barátom van a többivel csak jóba vagyok:)Jóban de főleg rosszban
5/5 anonim válasza:
Hát ez sok mindentől függ.
Én például látszólag a második vagyok. Jókedvű, szívesen elbeszélgetek bárkivel, odamegyek hozzá, örülök, mintha ezer éve ismernénk egymást. De csak igazán kevés ember ismeri a tényleges énem. aki nem ismer nagyon, fel sem tűnik, hogy nem az az igazi énem, ami látszik. És ez sokszor bánt, bár tudom, hogy én tehetek róla. Én komoly vagyok, és nagyon mély érzésű, kicsit elvont is, de pár emberen kívül ezt senki nem tudja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!