Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Lányok! Szerintetek, hogy...

Lányok! Szerintetek, hogy nézek ki?

Figyelt kérdés

Nem csajozni szeretnék, csak kiváncsi vagyok rá, mit gondolnak a pofámról..::D!Bocs a kupiért hátul, lusta voltam kitakarítani..:D!

Nem vagyok totál kigyúrva, sőt nem is gyúrtam eddig, mostanában kezdtem el, inkább a focira koncentráltam..

( Még annyit, hogy 13 voltam, most 14 vagyok, változtam egy keveset, de nem sokat.Max több lett a pattanás.:D! )

2013. jún. 5. 11:49
 1/9 anonim ***** válasza:
Képet nem teszel fel, kis idióta Análbarát xD ?
2013. jún. 5. 11:54
 2/9 A kérdező kommentje:

Nálam nagyobb farok sincs a földön..::D!Bocs hogy csak most, de csak 5 percenként tudok válaszolni.

[link]

A kép minősége nem valami jó, azért elnézést :S!

2013. jún. 5. 11:56
 3/9 anonim ***** válasza:
Hát nem épp a legjobb minőségű kép.Fiatalabb vagy nálam,pattanásaidat nem lehet látni.Szerintem átlagos vagy.
2013. jún. 5. 12:19
 4/9 anonim ***** válasza:
Miért a lányoktól függ az, hogy mit gondolsz a saját kinézetedről??
2013. jún. 5. 12:24
 5/9 A kérdező kommentje:
Szerintetek, nem annyira gáz, hogy úgy 160 centi vagyok, és 55 kiló?Nem akarok olyan nagydarab lenni, nem jön jól a focihoz.
2013. jún. 5. 12:24
 6/9 A kérdező kommentje:

Itt egy jó minőségű kép, bár ez is 1 hónapja készült, azóta szépen kezdenek eltűnni a pattanásaim :)!

[link]

2013. jún. 5. 12:32
 7/9 anonim válasza:
A masodik kep jobb, semmi gond a kulsoddel:)
2013. jún. 5. 20:42
 8/9 anonim ***** válasza:
Szar divatszurkoló!
2013. jún. 6. 00:34
 9/9 A kérdező kommentje:
Húú de vicces valaki..::D!Engem csak az zavar, hogy túl alacsony vagyok, meg vézna is, pedig azért van fizikai erőm, nem vagyok olyan gyenge.
2013. jún. 6. 09:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!