Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért szégyellem magam az...

Miért szégyellem magam az ismerőseim előtt?

Figyelt kérdés
Ezt úgy értem, hogy pl. egyik rokonommal/ismerősömmel elmegyek a boltba, akkor meg sem merek szólalni, nem merek kerni, vagy ha muszáj, akkor nagyon rosszul érzem magam. Izzadok, idegeskedek, stb. Vagy például nem merek angolul beszélni előttük, nem merem megvenni a buszjegyem úgy, ha hallják közben ahogy kérem, mert mindig előjön ez az érzés.. Ezért van az is, hogy szeretek egyedül lenni. sokkal felszabadultabb vagyok, ha olyan helyen vagyok, ahol nem ismernek. Az utcán is folyton azt lesem, hogy nehogy ismerőssel találkozzak. Mit lehetne ezellen tenni?

2013. jún. 3. 00:30
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Azt hallottam, hogy az egyetemi pszichológus ingyenes, viszont nem is olyan jó. Akik meg jól dolgoznak, azoknál 1óra 6-8ezer forint. ezért vagyok ezzel bajban.
2013. jún. 10. 13:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!