Hajlandó lennél eltölteni egy éjszakát egy olyan házban, ahol feltételezhetően kísértetek járnak?
Figyelt kérdés
2006. nov. 5. 11:22
11/49 anonim válasza:
szeretnék kapcsolatba is lépni velük!
12/49 anonim válasza:
Minden éjszakát olyanban töltök és mondhatom nekem nem jó élmény!
13/49 anonim válasza:
Természetesen! Mivel a kisértetek is emberek voltak vmikor,titokzatos dolgokat tudhatnék meg róluk,mert tuti hogy vmi mondanivalója van az egész kisértethistóriának.
Még én soha nem tapasztaltam ilyet ezért a kiváncsiság is hajt. De nem félnék az biztos,sztem aki fél,az borzasztónak is tartja az ilyen furcsaságokat. Aki meg nem fél az csodaként éli meg, ha egy kisértettel találkozhat!!!
15/49 anonim válasza:
Természetesen:) S kíváncsian várnám, rácáfolnának-e nemlétükre:)
16/49 anonim válasza:
Attól függ. Egyedül nem, de ha ott lenne valaki akkor igen:)
17/49 anonim válasza:
Semmiképp sem. Amikor koleszos voltam, az egyik szoba lakói idéztek szellemet és nem tudták visszaküldeni. A következményről már az éjszakás nevelő számolt be, aki mit sem tudott az egészről...mégpedig hogy a zuhanyzókból hangokat hallott, meg nagy zajt az emeleten (mintha valakik rohangálnának), csak éppen senki nem volt ott, mikor ellenőrizte, mindenki aludt. Azonkívül a zuhanyzóhoz csak neki volt kulcsa, és még azzal sem tudott bemenni. A csajok nem tudtak aludni, arra már nem emlékszem, a szobákban mi történt, de az sem ember csinálta... Sosem merném kipróbálni, mert szerintem a szellemek/kísértetek már nem azzal a személyiséggel rendelkeznek, amivel élő korrukban, az valami más és én nem bízom bennük.
18/49 anonim válasza:
5 haverral meg 5 üveg vodkával :D:DD
19/49 anonim válasza:
Nem. Mióta meghalt az anyucim, azóta ő és még 2 ember rám vannak "tapadva". Nemrég voltam táborban. Egy barátnőm látta anyut. Pontosan leírta, pedig előtte soha nem látta. Mivel mindig van nálam Róla fénykép, megmutattam Neki. Egyezett a leírásával a haj, a szemüveg, a ruha, minden. És ráadásul 1-2 hete nagyon nehezen tudok elaludni, mert néznek és érzem a jelenlétüket. Szóval soha nem aludnék ott egy olyan házban.
20/49 anonim válasza:
Egyedül semmiképp, és ha rosszindulatúak akkor sem. Jah és csak akkor ha utána egy médium megvizsgál, hogy nem tapadtak-e rám és ha igen akkor leszedi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!