Srácok 18 alatt! Ti el szoktátok mondani az élményeiteket a szüleiteknek?
Én max 5-6 mondatban letudom anyámnak,mert különben azonnal elkezdi hogy "már MEGINT (ez mindig meg soha dolog) nem válaszolsz normálisan ,és mindig bunkó vagy !"
Különben nem.És különben az én anyám is imádja ezt a "minden család,illetve semmilyen család" mondani.
16/f
Én se szeretek igazán beszélni a dolgaimról. Nem azért mert szégyelnem kellene ôket, hanem ilyen vagyok. Itt vagyok, jól vagyok, a többi részletkérdés. Mi nem lányok vagyunk akik az annyukat barátnônek tekintik, hanem fiúk/férfiak. Elég az ha 1 lánynak megnyílunk úgy igazán! :)
18F
Nem értem, hogy miért nem jó egy 28 meg egy 34 éves válasza...
Ha nekünk nem "ciki" beszélni a családdal, akkor egy fiatalabbnak meg pláne miért lenne!? Nem értem a logikádat... De valószínűleg azért, mert nincs is.
Én a szüleimet a legjobb barátaimnak tartom.
Nekem sincs kedvem elmesélni, de elmesélem, ha megkérik.Szóval nem kedv kérdése. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!