Az baj hogy senkinek nem merek semmit mondani?
Figyelt kérdés
Senkinek se merem elmondani az érzéseim..még az anyukámnak se..és néha síró görcsöt is kapok . Minddig társaság kedvelő voltam , de még most is az vagyok csak mindenki azt hiszi hogy hú de boldog vagyok pedig nem...! Baj az hogy nem mere elmondani senkinek az érzéseimet ?2013. ápr. 29. 21:47
1/3 anonim válasza:
Tipikus elfojtó vagy. És ez most depresszióval bosszulja meg magát. Ha tényleg nem tudsz senkivel nyíltan beszélni, keress fel egy szakembert. Egy pszichológus ilyenkor nagyon sokat segíthet.
2/3 anonim válasza:
Az baj, igen.
19 éves koromig én sem beszéltem senkinek semmiről, se arról ha boldog voltam, se arról ha szomorú vagy ha fájt valami, segítséget sem kértem soha senkitől, aztán szépen pánikbeteg lettem, a sok elfojtott stressz/szorongás pedig elég durván kicsinált nem csak lelkileg hanem testileg is, pszichoszomatikus tüneteket produkáltam és közel 1 év kellett hogy rendbe jöjjek teljesen..
Szóval menj szakemberhez, pszichológushoz vagy kineziológushoz!
3/3 A kérdező kommentje:
De én senkinek se merek semmit mondani ! Ez lehet attól a fiútól van akit nagyon szeretek és ő nagyon durván viselkedik velem és én meg ettől vissza húzodó vagyok !!
2013. ápr. 29. 22:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!