Szerintetek ez különleges gépesség?
Figyelt kérdés
Május eleje óta van az, ha meglátok egy igazán ronda nőt ki ráz tőle a hideg, de már akkor is kiráz, ha csak 5 perc múlva látok egyet. A haverjaim szerint Jézus agyát örököltem, szerintem meg nem.2013. jún. 1. 21:48
2/9 anonim válasza:
Mi ebben a gépies, vagy mi van? Nem értem... :/
3/9 A kérdező kommentje:
az,hogy előre érzem, hogy csúnya nő közeleg
2013. jún. 2. 13:21
4/9 anonim válasza:
"ha meglátok egy igazán ronda nőt ki ráz tőle a hideg, de már akkor is kiráz, ha csak 5 perc múlva látok egyet."
Akkor valamit félreírtál, mert itt azután történt a hidegkirázás, miután láttad a ronda nőt!
5/9 anonim válasza:
Mi köze van ehhez Jézus fiktív karakterének?
Nem esett le még, hogy elírtad a kérdést?
A csúnyaság relatív, és biztosan nem ehhez lesz neked ilyen kamu ezoterikus képességed.
6/9 anonim válasza:
ehh :D nem tudom, kamu kérdés-e, de ha nem, akkor arra még nem gondoltál, hogy mondjuk azért ráz ki a hideg azelőtt 5 perccel, hogy ronda nőt látnál, mert nem minden ember ugyanolyan és nem tetszhet mindenki, és azért valljuk be, az utcán sok emberrel összefuthatsz, hacsak nem egy kis 50 főt számláló falucskában élsz...
7/9 A kérdező kommentje:
1800-an vagyunk
2013. okt. 19. 14:24
8/9 anonim válasza:
Mi ez a baromság?! :-O
Amúgy ha akkor is kiráz, amikor ronda nőt látsz és akkor is, amikor még nem látod (csak később fogod), akkor 1. a hidegrázásod kb. nincs összefüggésben a nőkkel 2. téged sokszor ráz a hideg, talán orvoshoz kellene menni.
(3. Nem tudom, hogy a kérdést figyelembe véve háziorvost vagy pszichiátert javasoljak.)
9/9 A kérdező kommentje:
ha koncentrálok akkor csak libabőrös leszek
2013. okt. 20. 15:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!