Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Egy fiú öngyilkos akar lenni,...

Egy fiú öngyilkos akar lenni, azt írta nekem chaten. Hogy mentsem meg?

Figyelt kérdés
Csak annyit tudok, hogy miskolci, 18 éves, és az ip címét tudom. Illetve írta, hogy nincsenek barátai, bántják a suliban, utálja egy lány, akit szeret, szülei alkoholisták, nem törődnek vele. Mit csináljak? Rendőrséget nem merem felhívni. :(

2013. jún. 1. 01:17
1 2
 11/11 anonim válasza:

Kedves Kérdező!

Velem is egy ilyen fiú csetelt, csak éppen most, 2015. nyarán. Ugyanezeket mondta, ugyanígy viselkedett. Nekem kicsit kamuszagú volt a végén. Már nem beszélünk, de néha rágooglizok, így találtam most is ide, lett-e öngyilkos valaki ilyen, de nem. Kíváncsi lennék még részletekre, ugyanaz-e a fiú. Ha igen, kamu, mert még most is 18. S.G. monogramú névvel jelölt be.

2015. okt. 6. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!