Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan léphetnék túl ezen?

Hogyan léphetnék túl ezen?

Figyelt kérdés

12. osztályos vagyok, most érettségizek. Ez a 4 középiskolai év nem volt túl rózsás. Több iskolába is jártam és sehol nem fogadtak be, hogy miért azt nem tudom. Talán azért mert zárkózott, ronda vagy csóró vagyok, nem tudhatom, találgathatok csak. Azon a középiskolán ahova a leghosszabb ideig jártam egyszerűen képtelen vagyok tovább lépni. Akárhányszor meglátom a volt évfolyam/osztály társakat mindig ideges leszek és elvesztem a fejem. Ma például egy ilyen miatt egy STOP táblánál hamarabb indultam el, el is üthettek vna. Bánt a dolog, hogy nem abban az iskolában érettségizem és, hogy nem fogadtak be. Néha hiányzik az a suli, az a város. Bánt, hogy úgy megyünk el az ottani emberekkel egymás mellett, mint két idegen. És valójában idegen is vtam köztük, örültek mikor eljöttem. Abban sem hiszek, hogy felnőtt koromban lesznek barátaim. Sztem munkám se nagyon lesz. Bánt, hogy látok másokat milyen boldogan mennek az utcán, jó barátokat. Nekem sose volt ilyen. Véget ér el vha is? :(

18/F

2013. máj. 31. 23:54
 1/4 anonim ***** válasza:

Hát láttam egy videót nemrég, arról beszélt a pacák, hogy a problémákat úgy se tudjuk megoldani, hagyjuk a fenébe, és próbáljuk a pozitív dolgok felé fordulni pozitív gondolatokkal.

Meg hogy ha a problémák miatt gyötörjük magunkat, akkor sosem fogunk túllépni rajtuk, és akkor a rosszat választjuk, azt éljük meg, és nem adunk lehetőséget a jó dolgoknak, meg ilyen, h pozitív gondolatokkal jó dolgokat lehet bevonzani.

2013. jún. 1. 00:02
 2/4 anonim ***** válasza:
* hogy "pozitív gondolatokkal jó dolgokat lehet bevonzani" ezt már máshonnan szedtem, am remélem sikerül Neked:)
2013. jún. 1. 00:03
 3/4 anonim ***** válasza:

Gondolom a TITOK című fantasztikus regényből ered ez a vonzál be minden jót.

De amit én hiszek az annyi hogy ne összpontosítsd minden figyelmed azokra a dolgokra amik megnehezíthetik az életed,keresned kell apró szép dolgokat,vagy amik neked tetszenek,amikor reggel fel kelsz ne rögtön azon agyalj hogy úristen remélem ma nem kell találkozzak az osztálytársaimmal az utcán,inkább élvezd hogy süt a nap a házadba,igyál közben kedvenc teát,kávét,kakaót utána takaríts ki,az is sikert ad hogy a te jóvoltodból tisztább a lakás,sok példa van,amiket felsoroltam számomra jók,te is keress magadnak dolgokat amik átsegítenek a rosszon.

2013. jún. 1. 07:41
 4/4 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy a "Titok" című könyben olvasta, akitől hallottam, én még eddig nem hallottam arról a könyvről:)
2013. jún. 1. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!