Létezik, hogy teljesen más irányba keveredsz végül, mint amire "való vagy"?
Eredetileg tehetséges voltam rajzolásban, de sose érdekelt... 10.-ben jött egy ideiglenes rajztanár, aki rajzoltatott minket, nem is keveset. Nála szorgalmas voltam; közölte, hogy mindenképpen művészeti irányba menjek tovább, mert depis leszek.
Nem ilyen irányban mentem tovább.
Eredetileg humános voltam. Aztán a reál kezdett jobban érdekelni. Sok tudományos érdeklődési köröm van; szívesebben olvasom a világról, mint a lélekről; minden működése érdekel.
Viszont a tudományos érdeklődéseimet nagyon "lelkizve" élem meg, és azt a "kevés" lélekkel törődést pedig "alaposan", sokak szerint túlspilázva teszem.
Tehát szerintem humánosan vagyok reálos; a humán tudományos filozófiájával érdeklődöm a reál tudományok iránt.
Tantárgyak tekintetében: nehezen tanulok alapvetően; az megy, amire több időt szánok, ami érdekel -> arra rááll az agyam. Szóval ha mindenre ugyanannyi időt szántam volna - már nem gimis vagyok -, kb. ugyanúgy ment volna minden.
Néha elgondolkozom, hogy rossz irányban vagyok.
Tudom, lehet korrigálni, de akkor is...
Félek, valami a "működéseim" közül egy önhazugság eredménye.
Semmiben se vagyok jó, csak ha megküzdök érte.
És minden érdekel, de furán, közben semmi se érdekel, és ez komolyan így igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!