Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mi értelme hogy élünk?

Mi értelme hogy élünk?

Figyelt kérdés

2013. máj. 31. 18:01
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

10

és vajon megkapom a díjat amiről elneveztek??

amúgy meg nem hiszem hogy tényleg van rá válasz mert teljesen értelmetlen a létezésünk, ahogy bármi más létezése is értelmetlen, sőt az egész univerzum tök fölöslegesen létezik

2013. máj. 31. 20:04
 12/18 dani900 ***** válasza:
Tökmindegy, hogy van-e értelme más számára, magunknak kell megtalálni az értelmét a saját életünknek. És, ha tényleg nincs? Lehet, hogy csak annyi, hogy kaptunk egy esélyt, hogy éljünk, aki ahogy akar, és tud. És, persze, aki mer élni.
2013. máj. 31. 21:24
 13/18 A kérdező kommentje:

ez igaz hogy sokan nem mernek....

most ne gondoljátok azt hogy depis vagyok vagy ilyesmi azért tettem fel a kérdést mert nem igazán értem miért létezik ez az egész világ

2013. máj. 31. 22:26
 14/18 anonim válasza:
Szerintem az élet értelme az hogy boldogok legyünk.Csak ha egy röpke időre is de már megérte élni.Azért élünk hogy a szeretettünkkel valakit boldoggá tegyünk vagy éppen fordítva. :)
2013. jún. 3. 21:13
 15/18 anonim válasza:
aki ilyeneket beszél, az önmagától fél, az semmit nem szeret csinálni, nem siránkozzál, hanem örüljél hogy van élet, miért keresed a magyarázatot, nem mindegy, ha keresed nem lesz jobb. Tök király dolgokat lehet csinálni a mai modern világban, igaz hamarosan vége lesz ugyhogy örülhetsz, mert mérget raknak a kajába, pusztítják az erdőket, vékonyodik az ózonréteg, és az sem normális, hogy nyáron 12-14 fok van. Tuom, mire van szükséged, 1 motorra. Csak higgy benne, ülj fel húzd a gázt de ésszel, és érezd a szabadságot, akkor talán rájössz ha nem akkor menthetetlen vagy, és nemis érdemes veled foglalkozni
2013. jún. 4. 19:38
 16/18 A kérdező kommentje:
idézem: "most ne gondoljátok azt hogy depis vagyok vagy ilyesmi azért tettem fel a kérdést mert nem igazán értem miért létezik ez az egész világ"
2013. jún. 4. 19:55
 17/18 anonim ***** válasza:

én nem akarok szónokolni hogy keress értelmet neki,rosszul fogod fel!!stb.. bizonyos vagyok benne hogy egyszer mindenki felteszi magának a kérdést az életben valaki többször is... és tudod mit kérdező semmi értelme az életnek szerintem sincs!!Elegem van a közhelyből ,kutatni keresni kell amit csak érezni kellene megerőszakolva csak azért is legyen okunk egy mentőövünk miért nem ismerjük be magunknak és egymásnak is hogy az ég világon nincs kielégítő megnyugtató válasz mindenki utálja az életet pillanatokra vagy egész életben!! Vannak pillanatok de mondjuk nyíltan menthetetlenül,kegyetlenül,ez az igazság, az életnek semmi értelme!!Életeken át okosok se találják az okát és nem tudják!és most jöhet a lepontozás!

u.i ha mindenki talált örömet benne annak örülni tudok Kérlek titeket akkor a szürke napokon ne savanyú arccal sétáljatok végig a városotokon!!

2013. jún. 4. 22:05
 18/18 anonim válasza:
az életnek sosem fogjuk megtalálni az igazi értelmét, vagy sosem tudhatjuk biztosra, de a legfőbb dolog az, hogy biztos nem azért van az élet, hogy kutakodj utánna hogy miért van, hanem ez egy lehetőség, hogy csinálj azt amit szeretnél. Gondolj bele, abba, hogy ha a halálod után belegondolsz abba, hogy az életedben semmi mást nem csináltál csak kerested az élet értelmét, akkor elpocsékoltad az életed. örülj hogy van és élhetsz
2013. jún. 5. 15:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!