Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mindenki így van ezzel?

Mindenki így van ezzel?

Figyelt kérdés

Ti is beszéltek magatokban?

Félreértés elkerülése végett: Nem vagyok skizofrén, vagy ilyesmi.

Pusztán csak arra gondolok, hogy én sokszor egész mondatokban gondolkodom. Úgy fogalmazom meg a gondolataimat (fejben), mintha már rögtön ki akarnám mondani. Csak persze nem mondom ki :)

Ez veletek is így van?

2009. okt. 6. 12:36
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
68%
Velem is. Sőt, néha önkéntelenül angolul fogalmazom meg magamban, tiszta hülye vagyok. :D Néha ha nem figyelek, még ki is mondom... :D Szóval nyugi, normális vagy! :) Legalábbis hozzám képest mindenképp. :P
2009. okt. 6. 12:41
 2/15 A kérdező kommentje:

Én meg néha németül :D

Pedig nem is beszélem túl jól a nyelvet.

2009. okt. 6. 12:47
 3/15 anonim ***** válasza:
69%

én nagyon sokat beszélek magamban. ha kell vitázok is magammal, stb.

gondolkodni így lehet igazán, és alkotni.

2009. okt. 6. 12:51
 4/15 anonim ***** válasza:
63%
Olyan mintha lenne belül valaki akivel beszélgetnél,és amikor magamnak teszek fel egy kérdést,az a "valaki" ha válaszol és ha nem tetszik az arcommal kifejezem... Vagy hogy mondjam. És a párom néha meg is lepődik hogy vágom a fejekt...
2009. okt. 6. 12:56
 5/15 anonim ***** válasza:
63%
jah az arcomnak én se tudok mindig parancsolni. Illetve anynira elmélyedek a gondolataimba az elképzelt jelenetekbe, hogy jön egy arckifejezés is hozzá:)
2009. okt. 6. 12:57
 6/15 anonim ***** válasza:
51%
Én is mindig megtárgyalom magammal a dolgot, de sajna van amikor összeveszünk, mert nem értünk egyet. Olyankor van, hogy ökölharccal rendezzük el, de eddig mindig én voltam a gyengébb, mert nekem volt kék zöld a fejem..... :D Egyébként igen, van, hogy megbeszélem magammal.
2009. okt. 6. 12:59
 7/15 anonim ***** válasza:
44%
Olyankor az örangyalotokkal vagy az angyalisegitöitekkel beszéltek vagy épp vitàztok! Nem magatokkal! :)
2009. okt. 6. 13:06
 8/15 anonim ***** válasza:
63%
Akkor a legjobb saját magammal veszekszek:D Én meg néha olaszul gondolkodom magamban, de alig beszélem a ynelvet:D
2009. okt. 6. 13:10
 9/15 anonim ***** válasza:
82%
Ki nem?
2009. okt. 6. 16:23
 10/15 A kérdező kommentje:
Ez a kérdés. :)
2009. okt. 6. 16:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!