Hsznájjá goglűt!? Miért csak ezzel jön mindenki?
Figyelt kérdés
Miért mondja azt mindenki ha kérdeznék vmit h nézz utána Google-ön? aztán ha rákeresek kidobja Gyakorikérdések.hu-t...., minek indult ez az oldal ha mindenki azzal jön h "Hasznájjad a Gúúglit" pffuj2011. jan. 28. 15:10
1/9 haggyámán válasza:
Mert ott hamarabb megtalálod, mintha itt felteszed a kérdést, és várod, hogy valaki "rágúglézzen"?
Ennyire ne legyél már lusta.
2/9 anonim válasza:
Mert a google a barátod,a wikipedia pedig a barátnőd... És valóban... van amikor sokkal egyszerűbb beírni a google-be neked,minthogy ide felrakod és megkeresteted valaki mással.
3/9 anonim válasza:
A 10. oldaltól, ez rendszerint lemarad:DD
4/9 A kérdező kommentje:
:D Nos utánanéztem Google-ön is dehát ott se lettem okosabb, mondom hátha itt :D dehát így..
2011. jan. 28. 15:27
5/9 anonim válasza:
Ez attól is függ, hogy mi a kérdés. Pl.: megkérdezi valaki, hogy mit jelent a radikális szó? Ha beírod a Googleba, a legelső találat ennek a szónak a jelentése. Akkor miért kell mással megkerestetni, vagy várni az esetleges pontatlan válaszokra? Az teljesen más, ha olyan a kérdés, amit a Googleval nem, vagy csak nagyon áttételes módon lehet megkeresni. Ilyen lehet például az a kérdés, hogy mit jelent a KRESZ-ben az, hogy várakozni tilos az úttesten ott, ahol a járdán a megállás megengedett? Ez értelmezést kíván, nem fogsz választ kapni rá a Googletól.
6/9 anonim válasza:
Akkor kérnénk a kérdésedet,és válaszolunk.
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm ^^ hát az LG KS360ról lenne szó. először is h mivel kártyafüggetlen, ezért lehet rajta pl ingyen facebookozni? v csak az tud aki telenoros v mi? másodszor pedig lejátsza a youtube videókat ha letöltök hozzá olyan plugint. thx előre is
2011. jan. 28. 19:48
8/9 anonim válasza:
Ha jól tudom ingyenes Facebook a T- home szolgáltatónál van.
9/9 anonim válasza:
Jaa.A 2.kérdésedre.Szerintem a videót le kell töltened gépre,majd mpeg4 re konvertálni(ezt tudja a teló)és úgy felmásolni rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!