Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Most komolyan, csak én érzem...

Most komolyan, csak én érzem úgy, hogy egyre több itt a b@nkó?

Figyelt kérdés
Nagyon sok kérdésre érkezik hülye válasz esetleg beszólás, sokan már nem is a kérdésre válaszolnak hanem egymás válaszait ócsárolják...Ennek nem tudom mi értelme.Most már mindenki ide jár feszültséget levezetni?
2009. okt. 5. 21:47
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Nem a legjobb választás volt a @ de azért érthető mit akarok :-D
2009. okt. 5. 21:48
 2/11 anonim ***** válasza:
Én nem érzem így, szerintem régebben is sok volt.
2009. okt. 5. 22:02
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Lhete,hogy csak így akarják a fontosságukat saját maguk előtt bizonyítani.És sokna akkor boldogok,ha valakivel kötözködhetnek,vagy éppen gyűlölködhetnek.Elég szánalmas viselkedés.
2009. okt. 5. 22:17
 4/11 anonim ***** válasza:
sajnos nem csak itt.. úgy általában több.
2009. okt. 5. 22:26
 5/11 anonim ***** válasza:
Az anonimitás még könnyebben előhozza az emberekből a rosszat.
2009. okt. 5. 22:31
 6/11 A kérdező kommentje:
Jó igaz én még csak egy éve vagyok itt, de elég nagy különbséget érzek ebben a rövid időben is
2009. okt. 5. 23:04
 7/11 A kérdező kommentje:

nagyon sok jó választ is lepontoznak most itt egy pl hogy Lagzi Lajcsi hogyan fogyott le, erre valaki írja hogy gyomorgyűrűvel ami igaz és erre lepontozzák na most...?!

ma ilyen mérgelődős napom van itt :) csak az a baj hogy akik pl az ilyen válaszokat lepontozzák ilyen jellegű kérdésre amit kiírtam sose írnak hogy ugyan miért

2009. okt. 6. 00:33
 8/11 anonim ***** válasza:
50%

még csak 33 perce tart a napod és te máris tudod hogy mérgelődős lesz? nahát, nem egy jó kezdet....

najó, hol vannak azok a bankók? nekem is juthatna belőle, mert épp eléggé le vagyok égve...

2009. okt. 6. 02:21
 9/11 anonim ***** válasza:

Érdekes, amikor én normális kérdést tettem fel, egy bunkó válasz se érkezett. Szerintem csak hülye kérdésre hülye válasz jön...

Jó, néhányan poénkodnak, mint pl. itt az előző, de az engem nem zavar, azokon röhögök :D

A lepontozással kapcs igazad van, az lassan már teljesen véletlenszerű és kiszámíthatatlan, hogy az ember hány százalékot fog kapni :D

2009. okt. 6. 08:15
 10/11 anonim ***** válasza:
Hát az ilyen típusú kérdésekre, hogy " 13 éves lány vagyok és szűz nagyon ciki?", "a csajom nem akar szopni, hogy vegyem rá?" kérdésekre nem lehet normálisan válaszolni, illetve lehetne, csak egy idő után az ember rá áll inkább a beszólásra. Amúgy normális kérdésekre normális válaszok érkeznek általában, mert hát bunkó az van bőven Magyarországon bőven, akinek az IQ-ja a 70-et nem éri el. Az ilyeneknek találták ki szerintem a vallást is, mert őket könnyű befolyásolni is, de ez már más tészta.
2009. okt. 7. 16:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!