Most komolyan, csak én érzem úgy, hogy egyre több itt a b@nkó?
nagyon sok jó választ is lepontoznak most itt egy pl hogy Lagzi Lajcsi hogyan fogyott le, erre valaki írja hogy gyomorgyűrűvel ami igaz és erre lepontozzák na most...?!
ma ilyen mérgelődős napom van itt :) csak az a baj hogy akik pl az ilyen válaszokat lepontozzák ilyen jellegű kérdésre amit kiírtam sose írnak hogy ugyan miért
még csak 33 perce tart a napod és te máris tudod hogy mérgelődős lesz? nahát, nem egy jó kezdet....
najó, hol vannak azok a bankók? nekem is juthatna belőle, mert épp eléggé le vagyok égve...
Érdekes, amikor én normális kérdést tettem fel, egy bunkó válasz se érkezett. Szerintem csak hülye kérdésre hülye válasz jön...
Jó, néhányan poénkodnak, mint pl. itt az előző, de az engem nem zavar, azokon röhögök :D
A lepontozással kapcs igazad van, az lassan már teljesen véletlenszerű és kiszámíthatatlan, hogy az ember hány százalékot fog kapni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!