Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nem bírom. Mit csináljak?...

Nem bírom. Mit csináljak? Öngyilkosság?

Figyelt kérdés

A barátiam más lányt választottak helyettem, utálnak, az iskolában nem szólnak hozzám az emberek, mert már nem vagyok menő.

A zuhany alatt mindig nézem a nagy hasam, az anyajegyeim-ronda vagyok.

Mindig öngyilkos akarok lenni ha suliba kell menni, ha suliból jövök és látom hogy ugyanazzal a busszal megy a barátnőm meg az a másik csaj, ha látom magam a zuhany alatt, ha látom magam a tükörben, ha eszembe jut mit csinálok nyáron a ronda testemmel.

12/L

2013. máj. 28. 17:12
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Na ezt majd most jól lepontozzátok, de egye fene...

Nekem se voltak barátaim. Középsuliba se. Tanultam, kutyáztam. Egyetemre jöttem, lett párom, barátaim, a többi gyökér meg most munkanélküli.

12 éves KISLÁNY vagy, igen, hiába nézed a többieket, színjáték amit csináltok, kislány vagy!

Nem fogsz még fogyni, mert a szervezeted nem hagyja.

Ne is akarj, tuti nem vagy dagadt.

Én öngyilkos akarok lenni, mert nem akarok egy nap se családot, se munkát, gyűlölöm az embereket, depressziós vagyok, és beteg. Anyám minden nap leqváz, és elmondja, milyen bamba egy cseléd vagyok. Apám mai napig letagad, és undorral néz rám.

Te ne légy. Nem a te gondjaidat kicsinyítem le, hanem gondolkozz el azon, hogy a szüleidnek milyen érzés lenne ha te meghalnál. Mellesleg, tinikorba léptél, ez egy ilyen kor, és 2 év múlva, továbbtanulsz. Erre összpontosíts:S

Még valami.... Tudod milyen nehéz meghalni? Milyen fájdalmas egy-egy vágás. Hogy hányszor kihányod a gyógyszereket, mikor beveszed azokat.

Nem azt mondom, hogy ne légy öngyilkos. 50 év múlva, ha ne adj "isten" gyógyíthatatlan beteg lennél, és szenvednél, és senkid nem lenne, akkor légy, és csak akkor. De így, ezért, ennyiért, te, lehetőségekkel teli, NE!

2013. máj. 29. 16:20
 12/13 anonim ***** válasza:

Még valami.

Pár hasznos fogalom, ami kihúz ez időkben.

Sulin kívüli tevékenység, beszélgetés kezdeményezés, hobbi, sport, állatok, család, utazás, diákmunka, tanulás, kreativitás felfedezése.

2013. máj. 29. 16:22
 13/13 anonim válasza:
Nagy ügy.. És ha van rajtad egy kis felesleg kit érdekel? Rajtam is bőven volt mikor 12 éves voltam és? Az ilyen barátok , nem barátok... Nekem 4 éves korom óta megvannak a barátaim , soha sem cseréltem le őket...Ha nagyon zavar akkor menj el futni.. Öngyilkosságba ne is gondolkodj.. Szerinted mit érnél el vele? Keress valami hobbit inkább.. Én pl mikor depis vagy akkor Animéket nézek.. Persze most már nem sok időm van rá.. 17/F
2013. jún. 8. 19:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!