Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerintetek mit csináljak az...

Szerintetek mit csináljak az én életfelfogásommal van a baj?

Figyelt kérdés
Szerintetek min kéne változtassak sokszor nem látom az életem értelmét nem tudom mihez kezdjek magammal sportolok sulizok zenélek és dolgozok is mellette gyakorlatilag jól csinálom a dolgaimat de valahogy el ment a kedvem, nem hiszek az emberi kapcsolatokba egyszerűen elment a kedvem a pár kapcsolattól jól élek adok magamra de valahogy ez se elég a szüleimre se tudok sokszor felnézni siralmasnak tartom hogy látják a dolgokat pedig nem buták néha Úgy érzem fölösleges bármit csinálnom is undorodom ettől a világtól nem akarok öngyilkos lenni (: mert az a legprimitívebb megoldás és a haláltól is félek valamennyire elkezdtem pszichológiával foglalkozni lekötöm magam de még így azt érzem mintha egy jobb világot akarnék teremteni segítsetek!
2013. máj. 28. 11:45
 1/1 anonim ***** válasza:
Szerintem túlbonyolítod a dolgokat, sokkal jobban kéne értékelned az egyszerű örömöket. A világot nem tudod megváltoztatni, de arra gondoltál már, hogy önkénteskedj valamit? Biztos jó érzés lenne, ha látnád, hogy tudsz valakinek segíteni.
2013. máj. 28. 12:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!