Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért van az, hogy mindig...

Miért van az, hogy mindig rosszkor hívnak telefonon?

Figyelt kérdés

Ma egész nap vártam egy hívást. Tényleg csak öt percre mentem ki, azt leszámítva folyamatosan figyeltem a telefont.

Miért pont ebben az öt percben kerestek?

Természetesen így lemaradtam a hívásról, jó le is szidtak miatta. :(

De már máskor is volt ilyen, hogy a lehető legrosszabbkor csörgött a telefon, pl. amikor tele volt a kezem (de csak két percre egész nap), vagy két órás sorbanállás után végre ügyintéző elé kerültem és még legalább 10-15-en vártak utánam stb...

Egyébként nem keresnek gyakran telefonon, jó ha heti egy hívásom van (vagy még annyi sem), de az garantáltan hülye időpontban történik. :(

2013. máj. 27. 17:23
 1/1 anonim válasza:
Örülj neki,hogy felhívnak. Speciel engem csak a barátom hív fel. De rajta kívül a kutya sem.XD
2013. máj. 28. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!