Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nagyon ciki ha valaki nem...

Nagyon ciki ha valaki nem szereti az alkoholt, cigit, drogokat és a bulizást?

Figyelt kérdés
15/F Igen majdnem minden haverom ilyen.
2009. okt. 4. 23:48
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Mi ebben a ciki? Engem csak az zavar, hogy az olyan emberek, mint te, rögtön egy kalap alá veszik bulizás a drogokkal. Én szeretek bulizni, szeretem a finom italokat, bevallom, néha van olyan hogy becsípek, de nem drogozom. Alkoholista sem vagyok. Sajnos dohányzom, de azért ez nem főben járó bűn. Nem nézek le senkit, aki nem cigizik (szép is lenne ha ezt tenném), azt se, aki nem szeret bulizni, pláne azt nem, aki nem drogozik, azzal sincs bajom, aki nem szeret inni, engem csak az zavar, ha valaki, aki ezeket nem szereti, züllöttnek, megvetendőnek nézi azokat, akik szeretik. Ezt nem a drogokra értem, hanem a másik háromra.
2009. okt. 19. 21:17
 12/17 anonim válasza:
Manapság már az a divat ha valaki nem cigizik! Ne másoknak akarj megfelelni! Nem értem a mai fiatalokat.
2009. okt. 19. 21:32
 13/17 anonim ***** válasza:
Én sem csinálom egyiket sem.
2009. okt. 19. 22:27
 14/17 anonim ***** válasza:
nem ciki, én is varjazom mindet, és nem nőttem ki, hiába melózok évek óta. :)
2009. okt. 20. 10:46
 15/17 anonim ***** válasza:
Ciki sokkal inkább az, ha valaki lecikizi vagy gúnyolódik azokon, akik nem pusztítják magukat. Nekem anno suliban azzal jött egyik haver, hogy nem vagyok a haverja, ha nem cigizek. Mire én: te nem vagy az én haverom, ha zsarolsz. Pláne ilyenekkel. Azután én alig szóltam hozzá többet. Ennyi.
2009. okt. 20. 18:17
 16/17 anonim ***** válasza:
nem ciki, sőt gratulálok!!! Én is ismerek pár ilyet a korosztályodból (saját gyerekeim és barátai) Ezért tisztelem őket!
2009. okt. 21. 09:53
 17/17 anonim ***** válasza:

Csak egy tipp: SOSE próbáld ki a drogokat!

Barátom rászokott, egyre többet és durvábbat, most elkezdett leépülni, elvonóra nem akar menni, lassan bele fog halni.. Életem szerelme.. 2 és fél éve vagyunk együtt...

15/L

Majd ezt 30 évesen olvasd el. AZ "életet szerelmét" nem 15 évesen találja meg az ember és ha lenne egy kis eszed, otthagytad volna, amint megtudta, hogy droogzik.

2011. okt. 12. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!