Szerintetek?

Figyelt kérdés
Ha boldognak kene lennem,miert erzem magam szarul??
2013. máj. 26. 11:17
 1/6 anonim ***** válasza:

Mert neked semmi nem jó???

Vagy miért?

2013. máj. 26. 11:19
 2/6 A kérdező kommentje:
van egy barátnőm aki szeret barátilag szeret de mégis fogta eddig a kezem megölelt és adott puszit :( tegnap összejöttem egy lánnyal és nem estett valami jól a Nikinek aki csak barátilag szeret és én is őt :/ nem akartam elmondani neki,hogy szeretem a Bubut :( de ma megtutta és kiborult :/ de nem tudom,hogy a Bubu szeret e igazán vagycsak elirja,hogy szeret :(
2013. máj. 26. 11:24
 3/6 anonim ***** válasza:
Mi???
2013. máj. 26. 11:26
 4/6 A kérdező kommentje:
semmi
2013. máj. 26. 11:27
 5/6 anonim ***** válasza:

Hiszen akkor vagyok szomorú, mikor legboldogabbnak kéne lennem... Blabla.

Azért, mert gondolom a szituációd alapján azt gondolná a társadalom, hogy boldognak kellene lenned, van állás, van lakás, van jármű meg kismillió tartós fogyasztási cikk. Neked meg valami nem tetszik, mert kihagytál lehetőségeket, nem azt csinálod amit szeretnél, mert nem azzal fekszel le aludni esténként akivel szeretnél, mert túl sokat vagy a munkahelyeden, mert nincs szabadidőd, mert beleuntál a baráti körödbe, mert nem történik soha semmi rendkívüli, mert nem kell eleget küzdeni a dolgokért, vagy ha kell, akkor körmödszakadtáig, azaz túl sokat...

Mert az embernek sosem jó úgy ahogy van - legalábbis vannak ilyen lelki alkatok, kicsit én is ilyen vagyok.

2013. máj. 26. 11:27
 6/6 anonim ***** válasza:

Na amíg gépeltem leírtad - ha azt mondja, hogy barátilag szeret csak, akkor ne szóljon bele hogy kivel és hányszor, nem? Döntsd el, hogy mit szeretnél és kész. Aztán amilyen virágot szakítasz, olyat szagolsz, hogy ezzel a szép magyar mondással éljek.

Bár elég fiatal vagy még, úgyhogy ráérsz pazarolni az idődet.

2013. máj. 26. 11:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!