Volt már akinek megfordult a fejébe hogy öngyilkos lesz (szerelmi csalódás, reménytelen szerelem, párkapcsolati gondok) miatt?
Volt már, akinek nem? Mert annak még nem volt semmi igazán fontos, amit elveszített. Nem is élt még!
Szerintem teljesen normális, hogy igazán nagy veszteség után MEGFORDUL az ember fejében. Jó esetben tényleg csak megfordul, rosszabb esetben fontolgatja, végzetes esetben akár tettekre is ragadtatja magát az illető. De az már valóban ritka.
Egyszer igen életemben, de a labdarúgás megmentetett. Tudom furcsán hangzik, de mikor vége lett a nagy szerelemnek akkor úgy berúgtam, hogy elvesztettem az eszméletemet! Következő nap felkeltem remegő lábakkal...azt sem tudtam ki vagyok és hol..Belenéztem a tükörbe és azt mondtam: "Iránya a pálya és most új és erősebb ember leszek, nem egy gyáva aki feladja ilyen könnyen!"
Persze nehéz...én is non-stop a lánnyal álmodtam...a városban mindig őt láttam mindenhol, vagy a nevével futottam össze..rossz volt, de ha én...és még itt jó páran túl tudtuk tenni magunkat..akkor te is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!