Ha álmomban okkal szíven tudtam szúrni valakit, akkor ez azt jelenti, hogy a valóságban is megtudnám tenni?
Figyelt kérdés
Ezelőtt amikor erre gondoltam, hogy ha lenne rá ok (pl önvédelem, vagy megvédeni valakit), akkor meg tudnék e ölni valakit, akkor mindig kirázott a hideg, elszörnyülködtem stb.
Most álmomban az ok már nem tudom mi volt, csak hogy egy családtagom védelme miatt teszem, de gondolkodás nélkül szíven szúrtam egy számomra ismeretlent. Ez azt jelenti, hogy a valóságban is meg tenném ezt egy ilyen helyzetben, vagy az álomban ennyire máshogy gondolkodik az ember?
2013. máj. 23. 13:26
1/4 anonim válasza:
Dehogyis
Es megjegyeznem, hogy az onvedelemre nem megfelelo mod az azonnali megoles.... harckeptelenne teves sokkal lovagiasabb, tisztabb, es nem utolso sorban nem kerulsz perbe gyilkossagert
2/4 A kérdező kommentje:
Tudom, lehet kicsit félreérthetően fogalmaztam. Arra az esetre gondoltam, amikor nincs más megoldás, de még mindig úgy érezném, hogy nem bírnék hasonlót csinálni. Csak akkor azt nem értem, hogy miért álmodtam ilyet.
2013. máj. 23. 14:25
3/4 anonim válasza:
kiéletlen agresszió, egy akciófilm vagy túl nagy vacsora hatása:D nincs nagy jelentősége... én az este repülő szekérrel száguldoztam a városom felett, aztán cseresznyét szedtem és fát vágtam:D az álom olyasmi, mint az LSD lehet... ilyenkor az agyad kiterjeszti a határait és elrugaszkodik a realitástól illetve minden körülménytől.. neparázz, nem jelent semmit:)
4/4 A kérdező kommentje:
Vicces egy álmod lehetett :D
Köszönöm a válaszod.
2013. máj. 23. 14:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!