Ezt hogy lehet kibírni?
Figyelt kérdés
Meg lehet azt csinálni hogy együtt élek a barátommal és közben fősulira játok? Róla is kell gondoskodnom,főzni, mosni stb, és tanulni meg persze vele is lenni.Szóval lehet egyszerre háztartást vezetni,vele is foglalkozni meg lehet egy kis szabadidőm?2009. okt. 3. 20:20
1/9 anonim válasza:
A barátod talán nyomorék,vagy miért kell gondoskodni róla?
2/9 A kérdező kommentje:
:))) nem úgy értem, csak főzni neki,mosni meg ilyenek:D
2009. okt. 3. 20:53
3/9 anonim válasza:
remélem nem sértelek meg de szerintem tanítsd meg a barátodat arra hogy hogyan lássa el magát egyedül
4/9 anonim válasza:
Egyetertek az elottem levovel.
Sztem osszatok be h melyik heten ki mit csinal. Vagy ha neki nincs semmi dolga akkor ove a hazi munka. Az jo, h gondoskodni akarsz rola, de azert neki is van keze meg laba meg esze es tudja h te suliba jarsz es tanulnod kell, nem var el ilyensmit.
5/9 anonim válasza:
minden nő ezt csinálja, menni fog neked is. ;)
6/9 anonim válasza:
na ne máár. modern világban élünk. lehet olyan béna a barátod h nem tud mosni magára? nem kell mindig a férfi kedvébe járni, mert aztán nem fogja értékelni...és egy idő után semmibe vesz(ez a kedves anyám példája, már két férfival igy járt)
7/9 anonim válasza:
Első válaszoló vagyok.Ezt a nyomorék szót gúnyosan írtam,gondoltam,hogy nem az,és ha nem az,akkor gondolom főzni,mosni,takarítani is tud.Nehogymár...Nem a középkorban vagyunk!
8/9 A kérdező kommentje:
02:06 : miért nem fogja értékelni vagy ezt hogy értetted?
2009. okt. 5. 13:16
9/9 anonim válasza:
én is így vagyok, és azt érzem, h kicsit sok egyszerre. és az én barátom tényleg olyan béna h még egy pólót se tud összehajtogatni, az anyukája elkényeztette sajnos. ráadásul tanulás terén elég maximalista vagyok, úgyh az is sok idő.
magamra nem jut egy percem sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!