Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » S. O. S. Hogy fogom én ezt...

S. O. S. Hogy fogom én ezt kibírni?

Figyelt kérdés
2 év után, ott hagytam életem szerelmét, az edzőmet csak azért, mert egyre jobban kezdtem íránta erőssebb kötelék érezni. Amit nem szabad, mert neki felesége van. Sajnos a balesetem után felszedtem 10 kg-t, amit leszeretnék adni, ezért a közelünkbe nyílt egy ilyen fógyókúrás tánc. Tegnap volt az első táncóra, de sírva jöttem haza. Annyira nehéz, soha nem tanultam ilyen táncot, én a girly-hez vagyok hozzá szokva hiszen azt űzöm már kis korom óta, most meg ... szalsza. :( Ráadásul az ellenségem is oda jár, de ő már régóta szóval tudja a lépéseket. Tegnap próbáltam úgy állni, hogy ne lásson de mindig jött utánam, és sokat nevetett rajtam. Miért van az, hogy a girly és a jazz és az ehhez hasonló táncokban országosra jutottam szalszából meg olyan vagyok mint egy hülye? :( Ráadásul a szerelmem hiánya is iszonyatos. A suliban is vannak próblémák. De végig csinálom .. csak NEHÉZ! Tudnátok nekem pár tanácsot adni, hogy hogyan gyűjtssek erőt, ha már nem bírom? :(
2011. márc. 17. 14:08
 1/4 anonim ***** válasza:

fogyni nem csak tánccal lehet. ha ennyire utálsz valamit akkor miért csinálod? menj futni, vagy aerobikozz vagy menj konditermebe.

ha meg azt a táncot szereted ahova jártál akkor keress más csoportot,vagy edzőt.

2011. márc. 17. 14:26
 2/4 A kérdező kommentje:
Ez a tánc csak nyárig tart, és igen szívből utálom. Mert nehéz és nem nagyon bírja a sérült lábam. De szeretném kibírni, hogy növelhessem az önbizalmam és a kitartásom! :(
2011. márc. 17. 14:29
 3/4 anonim válasza:
Figyelj, a kitartás utáni vágyaddal nincs gond de... Minek, ha ennyire nem jó? Szerintem hagyd ott, mert ez ostorozás sokkal inkább. Menj egy olyan helyre amit szeretsz:)
2011. márc. 17. 20:35
 4/4 anonim válasza:
Ha olyan helyre jársz, amit utálsz, hogy akarod növelni az önbizalmadat??? Nem értem. Főleg ha ott van valaki, aki ki nem állhat. Szerintem ez csak rosszabb lesz. Lehet, hogy így Te fogsz tűnni a nyuszinak, ha ott hagyod az egészet, de én a helyedben keresnék magamnak más elfoglaltságot. Ilyenkor az a lényeg, hogy jól érezd magad, bármi legyen is az. Hány éves vagy?
2011. ápr. 5. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!