Nincs elegetek az emberekből? :/
Fúúú, és mennyi ilyen van. :S És az a legszebb az egészben,h ezek az emberek így kibeszélik, lenézik a másikat, még csak ismernie sem kell, előítéletesek másokkal. Pedig egyáltalán nem különbek másoknál, csak annak akarnak tűnni, és így leplezik magukat, vagy vmi örömöt okoz, h ha másokat szánalmasnak titulálnak, mert ettől jobban érzik magukat, örülnek h vannak náluk "rosszabbak" is. Hát ezért csinálják.
Én is ismerek sok ilyen embert, konkrét eset 18/L vagyok, és az osztályomban sok ilyen ember van. Én 2 éve jöttem ebbe az osztályba egy másik lánnyal. Először minket is lenéztek, kibeszéltek-mint kiderült, mert persze a hátunk mögött, mi akkor mit sem tudtunk ezekről-. Most megint jött 1 új gyerek, de már megint megy ez a jujj, de idegesítő, nem szimpi, egy nyomi, stb stb.persze a háta mögött. Undorítóóóó...
Főleg az egyik gyerek az ilyen, és akkor mondtam neki, h milyen egy sunyi vagy, mikor mi idejöttünk, akkor is h ki voltunk beszélve, tudjuk ám... És ne tudd meg, h elvörösödött a gyerek... Ráadásul nincs is mire vernie magát.
Bocs a hosszú kommentért. Hát ez van, ilyenek az emberek. Az egyetlen amit tehetsz, ha leszarod mit gondolnak rólad, de legalábbis ne foglalkoztasson túlzottan.
Ja a 2. kérdésre válaszolva: én nem vagyok ilyen, engem nem érdekel, ha a másik embernek más a gondolkodása, stílusa, akármiben különbözhet, elfogadom, ha nem vagyunk közös hangon nem lógunk annyit együtt, és ennyi. Ha valakivel van valami bajom, akkor azt megmondom neki, de legalábbis nem kétszínűsködök a szemébe féreg módjára, mint a legtöbben teszik. Aki egyenes, azt tisztelem.
Én már csak ilyen egyszerű kis ember vagyok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!