Mi van velem, miért akarom ezt?
Figyelt kérdés
Depressziós voltam, de már kigyógyultam - elvileg - bő fél éve. Érzem is, tudok örülni, boldog lenni, nem vagyok szomorú... Az utóbbi napokban mégis megint öngyilkos gondolatok vannak a buta fejemben. Mindemellett NEM vagyok se szomorú, se levert, se semmi. Sőt, van, mikor jó kedvem is van. Ha átgondolom, semmi okot nem tudok mondani rá, mert most szerencsére minden rendben körülöttem. És mégis! Nem esek pánikba, mert tudom magamról, hogy képtelen lennék megtenni. Szerencsére. Miért van ez? Tényleg nem tudok rá okot, csak itt van a fejemben, nem tudom kiűzni. Közben nincs is semmi gondom. Nem értem magamat.2009. okt. 2. 20:49
1/1 anonim válasza:
Azért mert biztos hallottad, hogy a depressziósaknak ilyenen keringenek a fejükben, és most előtört a tudatalattidból, ami egyébként a gondolatokat a valósággal akarja összhangba hozni. Tudom ezzel most nem sokat segítettem, de ne foglalkozz az ilyenekkel és garantáltan nem jutnak ezek a rossz dolgok eszedbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!