Hogyan szerezhetném vissza az önbecsülésem mellette?
Figyelt kérdés
A barátnőm sok mindenben jobb nálam, és ha együtt vagyunk társaságban, főleg ha az a fiú is ott van, akit szeretek, mindig összehasonlítgatom magunkat. A külsőmmel meg vagyok elégedve, igaz, hogy a barátnőm valamivel vékonyabb nálam, viszont ő sokkal határozottabb, bevállalósabb mint én. Jó hangja van, ügyesen varr, sokszor villog a saját készítésű ruháiban, és még okos is. Valamilyen szinten biztos féltékeny vagyok rá, de nagyon szeretem őt, ő a legjobb barátnőm, szóval nincsenek negatív érzéseim vele kapcsolatban. Inkább magammal szemben élem meg kudarcként az ilyeneket.2009. okt. 2. 17:01
2/6 anonim válasza:
Próbálj a saját értékeidre koncentrálni. Biztos van, amiben te jobb vagy, vagy legalább olyan jó, mint ő. Ne méricskéld magad a barátnö
ődhöz, hanem légy te önmagad. Néha éppen az esendőség, a picit ügyetlenség vált ki érzelmeket másokból. Inkább légy természetes, jókedvű és analizáld folyton magadat. Próbáld meg magadat jól érezni a bőrödben és úgy, hogy ezzel másokat is meg tudj győzni.
3/6 A kérdező kommentje:
Első: mondom, nem a külső a baj. :)
Második: Köszi szépen, én is ilyesmit próbálok mondogatni magamnak, csak még nem találtam olyat, amiben tehetséges lennék ^^
2009. okt. 2. 17:45
4/6 anonim válasza:
Az ki van csukva! Mindenki tehetséges valamiben. Tudod mit? Kérdezz meg egy-két ismerősödet /most ne az említett barátnődet/, hogy mit találnak benned vonzónak, érdekesnek, követendőnek. Őszinte válaszokat kérj. Ez segít majd épitkezni.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszi, ez egy nagyon jó ötlet. :)
2009. okt. 2. 18:24
6/6 anonim válasza:
nekem is van ilyen bajom, csak külsőleg...:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!