Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Istenhívő emberek! Hogyan...

Istenhívő emberek! Hogyan szerezhetném vissza a hitem?

Figyelt kérdés

Már kb egy éve a családom elfordult Istentől.Azóta az életem egy hatalmas káosz lett,egyre rosszabb dolgokat művelek és minden egyre rosszabb.Már olyan szinten hiányzik az életemből Isten hogy megőrülök.De akármennyire is szeretném,nem tudom újra Imádni,pedig szavakkal el nem tudom mondani mennyire szeretném.Nem tudom mit tegyek és hogy hogyan szerezhetném vissza a hitem.Templomba nem akarok menni,az olyan hideg és Isten követelményeinek ellentmondó.A gyülekezeteket meg a rossz módú c*ok belepték...Pedig az lenne az egyetlen hely ahová menekülhetnék.Tehetetlennek érzem magam,egyedül nem tudok szabadulni. :S Hogyan szerezhetném vissza a hitem?Segítség!

Jöhetnek a válaszok hogy Isten nem létezik és a többi,de mondhattok bármit,nekem már bizonyított! (: Úgy hogy kíméljétek meg magatokat,nem hattok meg!A kérdésemben is feltüntettem az Istenhívő szót,úgy hogy kérlek szépen türtőztessétek magatokat!

Köszönöm!

13/L

2010. dec. 13. 19:07
 1/6 anonim ***** válasza:
Konkrétan a keresztény Istenre gondolsz? Esetleg megismerkedhetnél más istenképekkel, más vallásokkal, hátha találnál olyat, aminek az istenét tudnád imádni. Ha a mindenképp a keresztény Istenben hiszel, akkor pedig olvasgasd gyakran a Bibliát! Főleg így advent táján biztos közelebb kerülsz majd hozzá.
2010. dec. 13. 19:28
 2/6 A kérdező kommentje:

Igen a keresztény Istenre... (:

Hát olvasgatom,de az Imádat nem akar visszatérni. :S

Köszönöm!

2010. dec. 13. 19:31
 3/6 anonim válasza:
én nekem is voltak ilyen típusú problémáim nekem segített megérteni megtalálni istent a biblián keresztül nehéz megérteni de sokat fog segíteni a biblia. Mióta úgy élek ahogy a biblia mondja kezd nagyon jó lenni az életetem nem tudom pontosan idézni a bibliát de van egy rész amikor Jézus Krisztus azt mondja az egyedüli út felé az általa van higyünk benne és ö is hinni fog bennünk és ez az egyedüli út a többi mind téves út de kiemelem sajnos nem tudom idézni pontosan a szavait ezért olvasd el a biblát és meg fogod érteni istent. Álásom küldöm rád.
2010. dec. 13. 19:32
 4/6 anonim ***** válasza:
Első vagyok, most jutott eszembe, hogy elmehetnél cserkésznek :) Ők istenhívők, nagyon jó közösségeik és programjaik vannak, és mellesleg értékes tapasztalatokat is szerezhetsz náluk.
2010. dec. 13. 19:52
 5/6 anonim ***** válasza:

Mert csak én tudom, mi a tervem veletek - így szól az ÚR -: békességet és nem romlást tervezek, és reményteljes jövőt adok nektek. 12Ha segítségül hívtok, és állhatatosan imádkoztok hozzám, akkor meghallgatlak benneteket. 13Megtaláltok engem, ha kerestek és teljes szívvel folyamodtok hozzám. 14Megtaláltok engem - így szól az ÚR -

Jer. 29, 11-12

2010. dec. 13. 22:04
 6/6 anonim ***** válasza:
Én is pont ilyen helyzetben vagyok. Tudod miért fordult el a családod Istentől? Én tudom nálam mi váltotta ki, és azt is, hogy előbb fel kell dolgoznom magamban legalább egy kicsit. Van hívő ismerősöd a közeledben? Mert szerintem megkérhetnéd, hogy segítsen, imádkozzon érted. Én is ezt fogom tenni:)
2010. dec. 14. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!