Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan szerezhetném meg a...

Hogyan szerezhetném meg a plakátot?

Figyelt kérdés

Ugye ugye jön a Nap Cirkusza ide hozzánk... ajh ti is úgy annyira örültök, mint én? Nagyon nagyon várom...

és most példuál a Dózsán a metrómegállónál is vannak kint plakátok. Már csak ott kettő is. Elzárva, üveg mögött, sok másik Papp László Sportarénás plakáttal, sértetlenül-csodaszépen... szerintetek, ha elfogyott az összes jegy, az összes előladás már hatalmas sikert aratott, utána a plakátok közül egyetlenegyet nekem adnának? Hogy? Ki? Hogyan csináljam, kit kérjek szépen, merre forduljak?

2010. aug. 2. 23:25
 1/2 anonim ***** válasza:

Nagyon örülök!:)

Szerintem próbálj meg kérni először olyan helyeken, ahol jegyeket árulnak rá, vagy keresd fel a magyar szervezőket (biztos rajta van a plakáton, kik is ők)!

Egyszerűbb, mint gondolom hajnalban szobrozgatni a plakátok előtt, mikor is szedik le őket..:)

2010. aug. 2. 23:43
 2/2 A kérdező kommentje:

köszönöm, hogy írtál:)

megkérdezem!!

és a sarkokat is szemre veszem, köszi:)

2010. aug. 6. 00:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!