Az igaz, hogy akinek jó a megoldóképessége, annak rossz a memóriája?
Figyelt kérdés
Mert akkor nekem valamelyik hiányzik :)))2013. máj. 18. 11:06
1/4 anonim válasza:
Nekem mindkettő jó, mondjuk annyi igazságalapja lehet, hogy akinek jó a megoldóképessége, annak nem kell annyit magolnia és így nem fejleszti annyit a memóriáját.
2/4 A kérdező kommentje:
Huuu micsoda szerénység...csak vicceltem :)))
Mondjuk igazat mondasz.
2013. máj. 18. 12:18
3/4 anonim válasza:
annyi lehet benne...
viszont nekem eleg magas az IQ-m... mensa.hu online tesztje szerint ha kitoltom a rendeset akar lehetnek tag is - jobb az emberek 98%-anal
ez kevesbe hivatalos: lumosity.com a memoria reszem a legmagasabb 2 nap utan jobb az emberek 90%-anal... majd ha meg tobb jatekot kapok.
ami nekem nem megy az a gyorsasag... lassu vagyok az ilyen jatekok szerint... nem tudom hogy tenyleg lassu a reakcioidom vagy csak a netkapcsolatom lassu xD
4/4 anonim válasza:
Nekem rossz a megoldóképességem, és rossz a memóriám is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!