Hogyan lazuljak el?

Figyelt kérdés

Először is: lenne egy musical, ahova szereplőket válogatnak és az énekhangom meg a képességeim is megvannak(talán) hozzá, de túl merev vagyok. A válogatásról annyit tudok, h egy random zenére kell mozogni(nem táncolni!) hogy lássák, hogy mozgok. Voltam már kisebb előadáson szereplő, de ott csak beszélni kellett...nem nagyon izgultam. Viszont az ének és a tánc valamivel másabb szerintem, mivel nem csak a szövegre kell figyelnem.

Általánosságban is izgulós vagyok...közterületeken...pontosabban zsúfolt helyeken. Gyakorlatilag nem csinálok olyankor semmit csak ülök csendben, félek, h valami hülyeséget csinálok és kinevetnek(gyerekkoromban szőtték ezt belém). Arra jutottam, h nem az emberektől, hanem magamtól félek...sosem vagyok elégedett magammal...valami ötlet?

2013. máj. 16. 19:56
 1/1 anonim ***** válasza:

Gyakorolj mindig, hangosan énekelj otthon, táncolva mozogj a lakásban, a szüleid stb. előtt is, ne csak, ha egyedül vagy. Suliban is énekelgess...

Lassan feloldódsz.

2013. máj. 16. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!